loading...

вторник, 16 януари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур решава да започне представлението пред Ийт, подготвено от Керем, братята на Назан организират отмъщение срещу Джахит (17-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Иджлял и Айтюл роптаят, че Елмаз е настанена в имението. Майката казва на дъщеря си, че Назан трябва да ѝ стане за пример.

Керем казва на Иджлял, че трябва да направят нещо. Докато двамата разговарят, Мерт влиза в стаята на майка си, молейки я да остане при нея.

Ийт отива в дома на Санджактар. Настоява Керем да говори.

Иджлял отива у Нур, водейки болния Мерт. Детето показва своята неприязън към бившата си бавачка.

Ийт съобщава на своя съперник, че няма да се откаже от бившата си жена. Предупреждава Керем, че нищо между тях не е променено и че докато двамата с Нур се обичат ще е вечно.

Иджлял казва, че Мерт е поискал да дойдат. После праща Нур да донесе вода на Мерт. През това време Иджлял отново манипулира сина си. Когато домакинята се връща с чаша вода в ръката, детето блъска чашата и заявява на Нур, че иска баща си.

Керем казва, че е време Ийт да приеме, че е изгубил Нур. Санджактар заявява, че дава на Нур всичко, което Ийт не е успял да ѝ даде, защото Керем ѝ дава спокойствие.

Мерт обвинява Нур, че го е излъгала и му е откраднала бащата. Казва на бившата си бавачка, че е лоша вещица. Иджлял се опитва да извини сина си.

Ийт си тръгва ядосан. Вижда Мерт пред къщата на Нур.

Иджлял се оправдава, че е довела сина си, за да го успокои, но Нур не е успяла. Момичето отговаря на Иджлял да не се радва на омразата на детето. Обвинява съперницата си, че не трябва да настройва детето срещу Ийт. Иджлял се прави на жертва. Нур ѝ казва, че вече всичко между нея и Йит е свършило. Иджлял излиза и среща Ийт на врата. Нур избутва Иджлял навън и им затваря под носа, оставяйки ги да се оправят.  Ийт и Иджлял се скарват. Той я заплашва, че няма да позволи да манипулира детето. Мерт наблюдава жестовете и вижда, че родителите му се карат. Тайно излиза от колата и се намесва в скандала. Казва на баща си, че вече не го обича, тъй като разплаква майка му и е с Нур. Ийт е шокиран от поведението на момчето.

Джахит също е отчаян. Елмаз продължава да прави планове за преустройство на къщата. Казва на жената, че се чувства много уморен. Елмаз започва да прави планове за сватба. Джахит се опитва да избяга, но Елмаз настоява да се сдобрят с родителите й. Той я моли да не създава проблеми с другите.

След като Джихат си тръгва, Айтюл отива в стаята на Елмаз. Казва й, че 10 дни след раждането Елмаз ще си тръгне. Айтюл дава за пример как е била изхвърлена Назан. Елмаз се стресира от думите на старата.

Назан се връща в бедния квартал при брат си. Комшиите я обсъждат, мислейки си, че е дошла на почивка в махалата.

Назан казва на брат си, че мъжът й я е изгонил. В отговор получава шамар. 

Елмаз се оплаква на Нур от поведението на Айтюл и на останалите в имението.

Елмаз се обажда на майка си. Хафизе започва да ѝ крещи.

Керем отива при Нур, тя си мисли, че е Ийт и го гони. После му се извинява. Керем ѝ съобщава, че Ийт е ходил у тях. Нур иска да започнат театъра и всички да им повярват, че имат връзка. 

Джахит разказва на брат си, че е изгонил Назан. Ийт се съгласява. После разказва какво е направил с Керем. 

Иджлял споделя с майка си, че всичко е минало добре.

Хафизе казва, че няма да стъпят в имението преди дъщеря ѝ да стане законна съпруга на Джахит. Елмаз споделя, че бъдещият ѝ съпруг е изгонил Назан.

Назан се опитва да спре отмъщението на братята си срещу Джахит. 

Майка и дъщеря се радват, че Ийт си е получил урока от детето му. В това време влиза Елмаз. Казва, че майка и дъщеря заговорничат. След това казва на Иджлял, че е отслабнала и че ще навреди на детето. Иджлял се вбесява и си тръгва. Елмза си мисли, че ще побърка всички и че ще ги изгони. Така ще ги накара да напуснат имението. Иджлял споделя с майка си, че Елмаз ще надмине изгонената снаха.

Назан вижда беднотията, в която живеят близките ѝ. После моли етърва си да спре съпруга си. Фатма сега си връща на Назан. Настанява я да спи на земята, после я кара да помогне с готвенето.

Керем обещава на Нур, че започват представлението още вечерта. Нур е разтревожена, но обещава да си изпълни ролята.

Хазал се появява в дома на Нур. Вижда, че Керем е там. Хазал обяснява, че е дошла служебно, за да поддържа доброто име на фирмата.

Нур казва на Хазал, че ще вечерят с Керем. Асистентката предлага на Нур да си намери мениджър. Поднася подарък на домакинята. 

Хазал отново намеква, че Нур има двойничка. Нур пита асистентката, какво е направила тази жена и защо прави намеци. 

Керем се ядосва, че Хазал си надвишава правата...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...