loading...

вторник, 16 януари 2018 г.

Утре в "Моят живот": Йомер затваря Бахар, а Ефсун и Султан затварят Джемре в сауната и вдигат градусите докрай (17-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (17-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Йомер звъни на Бахар и ѝ казва, че иска да поговорят. Те се срещат, а той ѝ споделя, че може всеки момент хората на Кенан да ѝ навредят. Бахар се противи и му казва, че ще остане в Геленджик. Накрая Йомер я натиква в колата и тръгват. 

Ефсун и Султан влизат в стаята, където правят масаж на Джемре. Султан я пляска силно по гърба. Тя започва да вика, а Султан ѝ запушва устата. Джемре отрича да е казала нещо на социалните за Нуран. Накрая двете я заключват в сауната и увеличават градусите докрай. Джемре започва да се задушава, а Ефсун и Султан я чакат да си признае. 

Съобщават на Мехмет, че Султан и Ефсун са затворили Джемре. Мехмет отива там и разбира, че жена му е издала Нуран. 

Йомер води Бахар в една къща, където да се скрие. През това време ѝ звъни Нехир от телефона на Атеш. Започва да я дразни с любовни думи, а Атеш я чува.

Бахар иска да излезе и да отиде при Нехир и Атеш. Йомер не ѝ позволява и я заключва. Бахар взима един тиган и го удря по главата. След това го свестява и му се извинява. 

Зейнеп се обажда на Джемал и той отива в една дискотека, за да се разправя отново с продуцента на сериала. Джемал го пребива от бой пред всички. 

Ефсун звъни на Волкан и го моли вечерта да я откара до мястото, където е Нуран. Волкан веднага си притичва и дори гони един от клиентите си. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...