loading...

четвъртък, 18 януари 2018 г.

Утре в "Намери ме": Арзу дочува от Айше за бащата на Елиф, Арзу удря силна плесница на Елиф, Вейсел се крие (19-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 17:30 часа по NOVA.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Намери ме", като отворите този линк - https://www.facebook.com/NameriMeElif/

Вейсел е в болницата при Мелек и започва да я тормози, за да му каже къде е Елиф. Тя заплаква, а Зейнеп чува дрязгата, влиза в стаята и го гони. 

Айше отива в болницата при Мелек. На входа вижда Вейсел. Айше уверява Мелек, че Елиф е добре в имението. 

Тууче подарява кукла на Елиф. Тя ѝ благодари. Двете отиват в стаята на Арзу и Тууче започва да гримира Елиф с гримовете на майка си. След това изважда от гардероба дрехите ѝ и слага от колиетата ѝ на Елиф. Когато Арзу влиза в стаята, побеснява. Тууче обвинява Елиф за всичко. Арзу се разкрещява на Елиф, а Айше чува и се качва. 

Вечерта Айше се моли, а Елиф спи. Арзу чува молитвата на Айше и дочува за бащата на Елиф. Започва да се чуди кой е. 

Кенан люля Тууче. Елиф идва при тях, а Кенан предлага и Елиф да се полюля. Кенан влиза вътре, а Арзу отива и удря силна плесница на Елиф. Тууче също я бута. 

Вейсел се крие от недоброжелателите си. Синът му му носи храна в една изоставена сграда. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...