loading...

четвъртък, 18 януари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Иджлял решава да продължи да лъже Ийт, че е бременна, а Нур се съгласява да отиде на почивка с Керем (19-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ийт отива във фирмата. Джахит му напомня за някаква среща, но той е отчаян. Ийт не вярва, че Керем и Нур са гаджета. Съмнява се, че Санджактар е планирал всичко. Ийт се запътва да размаже своя конкурент. Джахит го спира, казвайки му, че Нур вече му е бивша съпруга и няма право да се меси в живота й. После упреква брат си, че поведението на Ийт спрямо Нур е гадно.

Нур пита Елмаз дали Ийт е добре. После споделя с братовчедка си, че много обича бившия си съпруг.

Джахит казва на брат си да си помисли защо Нур се държи така и после да разсъждава защо останалите също му правят номера. Моли Ийт да разсъждава преди да действа и му припомня, че няма право да се меси в живота на Нур.

Елмаз казва на братовчедка си, че вече не може да прави номера. Нур казва, че не може да понася болката в очите на Ийт. После споделя, че мисли за Мерт и бебето. Съвестно ѝ е.

Родителите на Елмаз пристигат в имението. Тя се притеснява да ги настани в пристройката. Таяр се радва, че няма вече да са от прислугата и че ще ги посрещнат като господари. Айтюл се появява на вратата. Показва им, че трябва да живеят в пристройката.

Таяр е много ядосан. Хафизе иска да се върнат на село заради отношението на бившата им господарка.

Нур продължава да нарежда пъзела, но това я изнервя още повече. Решава да излезе с колата. В този момент пристига Ийт, но двамата се разминават. Той я следва. Прави ѝ знаци да спре. После ѝ препречва пътя. Нур се ядосва и излиза от колата си. Пита я докога ще бяга от него. Ийт ѝ казва, че не е дошъл да й търси сметка, нито да ѝ крещи. Заявява ѝ, че ако тя не го обича и се е влюбила в Керем, той няма да ѝ бъде пречка в живота. Нур се разплаква. Той се хваща за сълзите ѝ. Ийт продължава да не вярва. Пита я дали ще може да го изхвърли от сърцето ѝ. Заявява ѝ да спре с играта си. После я предупреждава да го направи и си тръгва. Нур се ядосва на себе си за своята слабост.

Керем е в съвещание. Поставя задача да разработят нов парфюм, който ще е с много мек аромат и ще завладява леко. Проятен аромат, който трябва да се усети само близо до човека. Аромат на чистота...

Хазал го прекъсва. Керем ѝ казва, че този аромат не ѝ подхожда със сигурност. Тя обаче споменава Инджи и нейният аромат, но Инджи е починала и той лично е счупил шишенцето с парфюма й. Хазал го пита дали няма да продължи да разработва същия аромат, за да я възкреси. Докато двамата спорят, Нур се появява в офиса.

Елмаз се опитва да се разбере с родителите си. Казва им, че ще използват пристройката вместо къщата за гости. Хафизе упреква дъщеря си, че господарите ще я търпят заради детето ѝ

Джахит се прибира. Опитва се да спре родителите ѝ. Продължава да ги увещава поне да поговорят. Таяр го пита какви са намерениятам му към Елмаз.

Иджлял се прибира отчаяна. Едва се качва в стаята си. Айтюл научава, че дъщеря ѝ се е прибрала. Отива в стаята ѝ и вижда, че Иджлял е в банята. Казва на майка си да я остави на мира.

Ийт съобщава на Айтюл, че Иджлял е имала проблеми със стомаха. Пита леля си дали дъщеря ѝ е добре.

Керем казва на Нур, че трябва да отидат на почивка и я праща да си стяга багажа. Той я пита, защо се страхува да отидат заедно някъде. Той й казва, че всяка втора жена на улицата е склонна да я обвини за всички лоши неща, които е направила на Ийт и на семейство Козан. По този начин Керем я принуждава да се изправи срещу себе си, за да отблъсне Ийт. Санджактар е наясно, че Нур е в безизходица. Хазал се опитва да разбере каква е връзката му с Нур.

Елмаз казва, че поведението на Айтюл ще я принуди да загуби бебето. Джахит се ядосва. Обяснява на всички, че детето е много важно за него. Потвърждава пред всички, че ще се разведе с Назан. Хафизе го пита дали ще сключи брак с Елмаз. Той отговаря, че ще направи всичко възможно за детето.

Джахит забелязва огърлицата на Назан. Казва й, че постоянно му напомня каква е. А това го кара да иска повече време, за да се оженят. Джахит се ядосва на Елмаз.

Накитите пристигат на село. Братятата й се радват. Назан не си дава бижутата. Отново се скарват с етървата си. Казъм решава да ги продаде. Назан се съмнява, че Фатма ги е взела. После казва на брат си, че най-скъпите бижута липсват.

Елмаз връща всички бижута, които е откраднала от Назан. Извинява се на Джахит. Той горчиво съжалява за тази гадна развръзка, защото още е влюбен в Назан.

Нур пише съобщение на Керем,  че е размислила и че не иска да ходи с него на почивка. После решава,че ще го направи.

Айтюл все още е в паника заради дъщеря си. Иджлял излиза от банята. Майка ѝ вижда окървавената рокля и разбира всичко. Иджлял споделя с нея, че е загубила бебето.

Ийт е взел Мерт от училище. Детото не иска да излизат по мъжки. Иска да се приберат в имението при майка му.

Иджлял обвинява всички, че са я стресирали и е загубила бебето. Двете с Айтюл решават отново да заблудят Ийт. Според тях тя трябва по най-бързия начин да се омъжи за Ийт. Айтюл припомня на Иджлял, че има най-силния си коз - Мерт.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...