loading...

неделя, 21 януари 2018 г.

Утре в "Моят живот": Нехир отива да убие Бахар, но пада от покрива и умира, Ефсун отвлича Нуран, а Арда ѝ помага да избягат (22-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и януари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Директорката на "Закрила на детето" вижда на охранителните камери, че Ефсун е проникнала през нощта при Нуран. Гонят Ефсун, Султан и Салих от кабинета. 

Атеш се освобождава, като стреля по ключалката на вратата. Звъни на полицая в болницата, но той му казва, че Бахар си е тръгнала. 

Бахар си е вкъщи. Атеш ѝ звъни, но тя затваря. През това време Нехир влиза в къщата на Бахар. Вижда я на леглото и започва да я души. Бахар се отскубва и бяга, Нехир я гони. Атеш пристига в Геленджик и насочва пистолет срещу Нехир. Нехир е с ножица в ръка и тръгва да намушква Бахар на ръба на покрива. Нехир пада.

Бахар и Атеш я откарват в болницата в тежко състояние. 

Ефсун и Султан издебват момента и отвличат Нуран. Качват я в буса и отпрашват. 

Атеш излиза пред болницата и казва на Бахар, че Нехир е умряла. 

Кенан разбира за смъртта на племенницата си и започва да я буйства. Пратен е в карцера. 

Ефсун тръгва да напуска имението с Нуран, но полицията идва. Арда ги измъква пред задния изход. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...