loading...

петък, 12 януари 2018 г.

Новият сериал "Шест сестри" тръгва на 25-и януари по bTV


Новият сериал "Шест сестри" тръгва на 25-и януари (четвъртък) по bTV.

Хитовата испанска драма ще се излъчва всеки делник от 15:00 до 16:00 часа на мястото на турския сериал "Изкушение", който приключва на 24-ти януари (сряда).

"Шест сестри" (Seis hermanas) започва в Испания на 22-ри април 2015-а година, като продължава 21-ви април 2017-а година. 

Историческата поредица тип "Тайните на времето" се оглавява от Мария Кастро, Мариона Тена, Кандела Серат, Карла Диаз и много други. 

Историята:
Действието на сериала се развива в Мадрид през 1913-1917 и разказва историята на шестте сестри Силва: Адела (Селия Фрейхейро), най-голямата сестра, тя е една от най-елегантните и почитани жени от висшето общество в момента. Взема голяма част от решенията, коректна, щедра, любяща и мила. Много млада остава вдовица, вярва, че любовта никога няма да почука отново на вратата й. Бланка (Мариона Тена) е красива, любезна, елегантна и образована, обвързана с богатия банкер Родолфо Лойгори (Фернандо Андина), министър на външните работи, но влюбена в зет си, лекаря Кристобал Лойгори. Диана (Марта Ларалде), със силен характер, замества баща си като управител на семейната фабрика Силва, тя е предприемчивата сестра, вярва, че жената е подценена и въпреки че не смята да намира любовта на живота си, съдбата има различни планове за нея. Франсиска (Мария Кастро), пее тайно в Амбигу, но мечтата й е да пее за по-отбрана публика. Селия (Кандела Серат), обича писмата, учи преподаване и нейната мечта е да продължи да учи, да пише и да познава света. По-късно тя открива, че чувства любов към приятелката си Петра. Елиса (Карла Диас) е най-малката, разглезена, раздразнителна и незряла, мечтае да срещне човек с добро реноме, с когото да създаде семейство. Шестте сестри стават жени от висшата класа, без притеснение ръководят текстилната фабрика и бизнеса на баща си, дон Фернандо Силва, след внезапната му смърт, в едно общество, в което жените нямат право дори на глас.1 коментар:

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!