loading...

сряда, 24 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Братът на Емир се оказва сестра - Асу, която предава Кемал заради любовта си и собствения си интерес (25-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (25-и януари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан подава документи за развод и се надява бързо да го получи. 

Галип разбира, че Лейля оспорва търга.Ядосва се, че си е спечелил още един враг в нейно лице. Тя обаче му отговаря, че не иска такова приятелство като неговото.

Емир получава резултат от ДНК теста, който е направил на Туфан. Разбира, че блондинът не му е брат и се разпорежда да го пуснат. 

Хюсеин вижда, че бръснарницата му е разбита и намира здрав куршум и предупреждение да задържи сина си.

Туфан разказва на Кемал какво му се е случило и му дава адрес, където да се увери, че не е изнудвач. Кемал веднага отива при Нихан, която живее на хотел.

Двамата влюбени отиват на посочения адрес. Кемал вижда един плик оставен на масата в стаята. В него има послание от мистериозния брат, който казва, че не иска да бъде намерен, защото се страхува. Освен това се е наложило да помогне на Емир, защото не му е изгодно.

Писмото е написано от Асу, която в момента е при болната си майка.

Емир получава флашка с видеото от вечерта на убийството.  На него се вижда, че куршумът не е улучил турбичката с изкуствена кръв, а е излязъл от тялото на момичето малко над нея. Емир разбира, че наистина Озан е убил девойката.

Асу като малка е прибрана от Хакъ. Той й помага и я обучава да се бори с Галип и любимия му син. Чичото е бил любовник на майката на Асу. Тя се кълне, че ще унищожи баща си Галип Козджоулу, като го остави без сина му. Туфан е тяхна връзка и ще го използват за своето отмъщение. Асу е наранена, защото са я отхвърлили и Галип е предизвикал опита за самоубийство на майка й.

Емир научава, че Нихан е подала молба за развод.

Двамата влюбени се надяват всичко скоро да приключи и те да остнат заедно. Емир ги проследява до хотела.

Кемал звъни на Туфан и му казва, че е получил това, което трябва, но битката още не е свършила.

Емир показва цялото видео на Кемал и Нихан. Отново заплашва жена си, че брат й ще иде в затвора, ако не спре процеса за развод. Кемал се ядосва. Двамата с Емир се хващат за гушите. Нихан ги разтърва. Тя решава да се върне при съпруга си и не иска да чуе молбите на Кемал. Обещава на Емир, че няма да го докосне дори за ръка.

Емир заявява на баща си, че няма брат, а враг, който ще унищожи. Галип пита жена си, дали наистина е родила дете.

Асу научава от Емир, че Нихан се е отказала да се развежда. Въпреки всичко го провокира, че не може да задържи съпругата си цял живот. Емир е прекалено сигурен в себе си. Асу му казва, че дори още нямат деца, а това е предпоставка бракът му да приключи.

Емир променя условията на договора с Нихан. Настоява двамата да спят в едно легло, тя да не се виджда с Кемал и да обича съпруга си.

Асу разказва на Хакъ как е помогнала на Емир, за да остане Кемал за нея...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...