loading...

четвъртък, 25 януари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Нихан моли Кемал да прекара нощта с нея, Зейнеп подменя теста за бременност и лъже Озан (26-и януари)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и януари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Емир се среща с Туфан. Моли го да се върне на работа. Блондинът отговаря, че няма да го направи, защото постоянно го е унижавал. Емир се извинява на Туфан. Блондинът не приема това извинение.

Кемал иска да говори с редакцията на един вестник заради статиите на техен репротер. Асу научава това и се свързва с Туфан. Моли го да проучи този случай.

Емир получава запис от разговор, в който изнудвачът го вика да се срещнат.

Озан се опитва да поглези съпругата си, но Зейнеп се дърпа. Настоява той да й разкаже семейните тайни. На невестата не й е добре. Зейнеп гони съпруга си от стаята.

Кемал се разбира с главния редактор на вестника статията на този репортер да не излезе. После получава флашката с материала. Асу се обажда в редакцията и им казва, че иска да сключи договор с тях.

Емир следи Туфан. Двамата се засичат. В това време телефонът на Емир звъни и изнудвачът го упреква, че заедно с глупавия му помощник са му скроили капан. Емир заявява наТуфан, че е доказал правотата си.

Асу обяснява на Кемал, че не иска да го загуби като приятел заради чувствата си.

Бану прави сцена на ревност на Тарък. Той й отговаря, че до вчера е била с Емир, а сега му прави подобни сцени.

На събранието на съвета на директорите Кемал пак е подготвил изненада на Емир. Показва на акционерите, че под електроцентралата има стара мина. Кемал е решил да я разработи. Емир иска двамата да отидат и да я разгледат.

Зейнеп урежда фалшив тест за бременност, чрез своята приятелка. Прислужницата й показва колието, което е паднало в стаята на Емир. Невестата се оправдава, след което словесно напада Ефсане.

Кемал вижда Нихан да брули едно дърво. Той я хваща и я вдига, за да си набере плодове. Нихан му предлага да се сдобрят, но го моли да не й задава въпроси. Тя го кани в дома на родителите на своята приятелка, за да прекарат поне една нощ заедно. Моли го да остане с нея. Кемал отговаря, че те ще се съберат и че той не се е отказал от нея. Двамата се прегръщат. Журналистът, нает от Асу, ги снима.

Асу иска да изпрати снимките на Емир. Обажда се на Туфан, за да му каже, че повече няма да има проблеми с шефа си.

Докато двамата влюбени са в къщата и си приготвят вечеря, токът спира. Кемал отива да провери бушоните.

Тарък се извинява на Бану, но тя му заявява, че по-добре да се разделят.

Зейнеп прави теста за бременност, но го подменя с фалшивия. Озан чака с нетърпение резултата. Съпругата му го показва и му заявява, че е бременна. Зейнеп е разстроена и казва на съпруга си, че вече му няма доверие и не иска детето.

Нихан за пореден път изразява чувствата си към Кемал. Двамата влюбени излизат на поляната, за да гледат нощното небе и да помечтаят...

Асу съобщава на Емир, че жена му е с Кемал и че двамата прекарват нощта заедно. Той направо откача от гняв и ревност...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НАГРАДИ 2017 И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДА! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...