loading...

вторник, 30 януари 2018 г.

Утре в "Шест сестри": Габриел предлага на Франсиска да пее в Амбигу (31-и януари)


Прочетете какво ще се случи в епизод 5 (31-и януари) на хитовия испански сериал "Шест сестри", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


В отчаянието си, сестрите Силва продават част от мебелите си на антиквар, но не се осмеляват да рисуват с портрета на майка им. Габриел предлага на Франсиска да пее в Амбигу. Тя най-напред отказва, но Селия я убеждава да отиде на следващата вечер, за да види кафене-театъра. 

Залогът да създадат платове за билярдни маси може да проработи, благодарение на това, че Селия е превела английска книга с инструкции. Бланка се съгласява да иска пари от годеника си, но тя се отдръпва от страх към Доня Долорес.

Предвид заплахата на Каролина да търси друг доставчик, те предпочитат да изпълнят по "нередовен" начин ангажиментите си към магазини Париж. 

Елиса си поставя за задача да привлече вниманието на Салвадор по всякакъв начин. Дори отива във фабриката, за да го покани на първия бал на София.

Селия също иска да помогне на Петра, която не може да чете, и предлага да й даде няколко урока, но това ядосва приятеля й Мигел. 

1 коментар:

loading...