loading...

петък, 12 януари 2018 г.

В следващите епизоди на "Завинаги свързани": Варша отвлича Сохам, Вандида изобличава Аджит и Расика


Прочетете какво ще се случи в следващите епизоди на хитовия индийски сериал "Завинаги свързани", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 часа по Diema Family.

Варша отвлича Сохам, а Мана и Арчана са поставени пред трудни изпитания. Варша отново развива мания към Сохам и опитва да го отвлече. А отчаяните му родители се опитват да го задържат на всяка цена.

Савита и Арчана се скарват заради възпитанието на Сачин. Арчу обвинява свекърва си, че глези твърде много детето. От своя страна тя пък се тревожи, че снаха й пренебрегва малкия заради собствения си син. Самият малчуган ревнува от братовчед си и прави всичко, за да привлече вниманието на близките си.

Ситуацията се влошава, след като Расика продължава да плете интриги срещу снаха си. Тя разбира, че с Аджит могат да изгубят дома си и го успокоява, че планът й да съсипе Арчана жъне успех. Вандида обаче ги чува и се опитва да спаси брат си и любимата си. Тя обаче прави грешката да се довери на Савита, която я успокоява, че всъщност не се опитва да съсипе Арчана и Манав. Но в действителност я обвинява, че не се грижи достатъчно за семейството им.

Ди Кей на два пъти вижда Манав и Ашна заедно, което кара Дармеш да се радва. Той е убеден, че шефът му ще изгони Манав от фирмата. Самата Ашна е изненадана, когато Ди Кей отменя важни работни ангажименти, за да прекара време с нея. Тя дори не подозира истинската причина за това.

Варша развива маниакална привързаност към Сохам и прави опит да го отвлече. Тя го скрива в дома си, докато отчаяните Арчана и Манав издирват детето. Сулочана в крайна сметка успява да открие своя внук. Но е силно обезпокоена от поведението на голямата си дъщеря.

Сохам се връща при родителите си, а Манав се зарича, че няма да позволи на Варша повече да доближава сина му. Сатиш се опитва да го успокои и го уверява, че ще отведе надалеч съпругата си. Въпреки това Манав завежда дело срещу сестрата на съпругата си. И й забранява да вижда детето.

От мъка Варша развива депресия и се налага да влезе в болница. Лекарите съветват Арчана и Манав да й позволят да вижда детето, но той твърдо отказва. Вместо това моли Арчу сама да спре се измъчва заради сестра си.

Сатиш и Бавна решават да я отведат далеч от града, но тя успява да избяга и стига до дома на сестра си. Там й отправя тежки обвинения, тъй като Манав забранява на Арчана да й позволи да вижда детето. Състоянието й става критично и лекарят ги предупреждава, че ако не позволят на Варша да отгледа Сохам като свое дете тя ще умре.

Манав жертва сестрата на съпругата си за личното си щастие.

Междувременно Сатиш се зарича да открие лек за състоянието на съпругата си. Когато тя се съвзема й поставя ултиматум — или ще остане с него и ще заминат надалеч, или ще се разведе с него, за да живее в дома на Манав, близо до Сохам.

Източник: Woman on the Top

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!