loading...

петък, 12 януари 2018 г.

РЕЙТИНГ СБЛЪСЪК: "Сега и завинаги" срещу "Черна любов"


От миналата седмица "Сега и завинаги" вече се излъчва с епизоди от по час и половина - между 20:00 и 21:30 часа, в ефира на bTV.

С последните си тридесет минути (от 21:00 до 21:30 часа) хитовата драма за Ийт и Нур се изправя в пряк рейтинг сблъсък срещу най-очаквания турски сериал у нас "Черна любов", който се ротира по Diema Family.

Победител в битката за гледаемост е "Сега и завинаги", излъчващ се в национален ефир. За сметка на това, "Черна любов" бележи рекордни и невиждани досега цифри за кабелната мрежа.

Вижте цялата класация за изминалата седмица...4 коментара:

 1. Очакванията ми за "Черна любов" бяха много по големи, липсва ми харизма и привличане между Неслихан Атагюл и Бурак Йозчевит посредствена игра, гледам го от време на време. Много повече ми харесва играта и визията на другите три млади актриси от колкото на Неслихан!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Воъбще не съм съгласна с вас!Страготна игра,сценарий и режисура.Филма тепърва започва,ще има доста обрати,гледайте го.След Черна любов,никой друг сериал не ме грабва така...

   Изтриване
 2. Да бе да в тази роля Неслихан е много добра ,пробелама е че хората предпочитат като цяло БТВ,сериала е един от най добрите от Турция

  ОтговорИзтриване
 3. Черна любов е невероятен и притегателен филм. Харизмата между двамата актьори е очевидна и не подлежи на коментар. Скоро такъв филм не съм гледала. Просто трябваше да бъде излъчен в национален ефир за да бъде оценен както му се полага.

  ОтговорИзтриване

loading...