loading...

събота, 6 януари 2018 г.

Новият турски сериал "Майка" с Джансу Дере ще има повторения по bTV Lady


Остават броени дни до старта на дългоочаквания турски сериал "Майка" с Джансу Дере ("Завръщане", "Езел") и Вахиде Перчин ("Огледален свят", "Да върнеш времето назад", "Великолепният век").

На 16-и януари (вторник) от 22:00 часа ще имате възможността да проследите първия епизод на хитовата драма, която ще върви всеки делник от 22:00 до 23:00 часа по bTV Lady с повторения на следващия ден от 11:00 до 12:00 часа. 

Историята на "Майка":
Мелек е малко момиченце, живеещо в малка къща заедно със своята майка Шуле и с нейния приятел Дженгиз. Шуле и Дженгиз се занимават с мръсни дела нощем и оставят Мелек сама или навън, или вкъщи. Прибирайки се от "работа" на сутринта, Дженгиз е уморен и си ляга да спи, но приготвящата се за училище Мелек го дразни, вдигайки шум, и това е един от малкото поводи той да упражнява насилие над нея. Ситуацията ескалира с всеки изминал ден - той не ѝ дава да яде, убива домашния любимец на момиченцето, бие го с колани и го завързва в торба за смет, оставяйки го на боклука. Началната учителка на Мелек е преживяла инцидент и на нейно място временно е дошла нейна заместничка - Зейнеп, която се занимава професионално с фотография. Младата жена, забелязвайки бруталното издевателство над умната Мелек, се решава на крайни мерки, след като вижда как социалните нехаят. Тя я отвлича и става нейна нова майка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...