loading...

вторник, 27 февруари 2018 г.

"Каменно цвете" - нов сериал от 05-и март по Diema Family


Хитовата украинска поредица стартира на 5-и март, всеки делник от 14:30 часа, а любимият на зрителите сериал "Моят живот" вече ще се излъчва в 22:00 часа.

Премиерният сериал "Каменно цвете" ще потопи зрителите в една чувствена и драматична история на две доведени сестри - от 5-и март (понеделник), всеки делничен ден от 14:30 часа с повторения от 08:00 до 09:00 часа по Diema Family.

Отношенията между Надя Шевченко и Ирина Билоус са обтегнати и сложни и дори граничат с омразата. Надя е жизнерадостно, отдадено и искрено момиче. Химик по професия, тя мечтае да разработи козметика, която да носи на хората красота и здраве. От университетските си години е влюбена в Игор Панин, но не знае нищо за семейството и богатството му – той крие произхода си, защото Надя никога не е обичала "златните момчета".

Тотално противоположна е нейната разглезена и капризна доведена сестра Ирина, която презира честната и трудолюбива Надя, а освен това е вманиачена по Игор. Когато Ирина разбира, че той иска да се ожени за сестра ѝ, прави всичко възможно да ги раздели. Скоро Надя е обвинена в престъпление, което не е извършила, и излежава несправедливо присъда в затвора. Тя се чувства принудена да извърши дръзко бягство, за да защити честта си и Игор от пагубните намерения на доведената ѝ сестра – да се омъжи за него и наследи богатството му.

Хитовата украинска поредица, която постига успех дори в Индия, представя историята на двете сестри, белязана от силни чувства, драматични преживявания и неочаквани обрати.

Ще успее ли Надя или нечистите намерения на Ирина ще надделеят - гледайте в епизодите от премиерния сериал "Каменно цвете" всеки делничен ден от 5-и март по Diema Family, а вечерите остават резервирани за любимия сериал "Моят живот", който за удобство на зрителите стартира с нов начален час от същата дата – 22:00 часа.

1 коментар:

  1. Защо го преместихте в 4 часа нощеска, бе говеда? Страх ли ви е?

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...