loading...

четвъртък, 8 февруари 2018 г.

Утре в "Прости ми": Джунейт разпознава Солмаз и Ахмет на снимките, Бахар е арестувана, Умут и Елиф се сгодяват (09-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA.

Джунейт дава негативите за проявяване. Демир прави опит да проследи Бахар до скривалището на Кемал. Кемал узнава, че Фарук е взел кола под наем дни преди смъртта си. Досеща се, че Демир и Текин са я наели от негово име. Започва да я издирва.

Джунейт разпознава Солмаз и Ахмет на проявените снимки. С доказателството в ръка започва да разпитва Солмаз, но получава уклончиви отговори.

В лицето на Ахмет, Йълдъз разпознава роднината на Солмаз, посетил ги преди няколко месеца. Осман изисква Мурат да се върне в Адана и Ферман го придружава.

Шахин и Севги настояват за официален годеж между Умут и Елиф.

Нериман узнава, че Кадер я подозира за изпитата отвара. Полицаите забелязват Бахар и Кемал. За да не заловят Кемал, Бахар го укрива в отдалечена къща, а самата тя застава на шофьорското място.

Арестуват я за управляване без шофьорска книжка и тя прекарва нощта в полицията. 

Притиснати от Йълдъз, Солмаз и Хасрет признават, че познават Ахмет.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...