loading...

понеделник, 12 февруари 2018 г.

Утре в "Моят живот": Кенан е пуснат на свобода, Рейхан наръгва доведения си брат, Ганимет приема да се омъжи за Пертев (13-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:30 до 23:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Атеш и Бахар не успяват да разберат нищо от Ефсун и Султан и си тръгват. Той я изпраща до дома ѝ. 

На другия ден Хюлия, Мехмет, Бахар и Атеш са пред съда, за да чуят присъдата на Кенан. 

Арда се вози с автобуса и Ефсун му се присмива, че не е свикнал. 

Съдът пуска Кенан на свобода. Атеш е бесен и се разкрещява в залата. 

Джемал се прибира и заявява на Мюге, че я напуска. Мюге полудява и започва да чупи всичко в имението. Бейза веднага звъни на Хюлия. 

Ганимет е изписана от болницата и е по-добре. С помощта на Пертев се прибира у дома. Целият квартал се събира, а Пертев пада на колене и иска ръката на Ганимет. Тя приема, а Султан избягва разочарована. 

Хюлия се прибира, а Мюге я бута на земята. 

Рейхан се прибира от магазина. Доведеният ѝ брат я последва и се качва в апартамента на Атеш. Иска да я изнасили. Рейхан взима нож и го наръгва. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...