loading...

вторник, 13 февруари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Назиф отвлича Нихан, а Туфан го застрелва по нареждане на Хакъ (14-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (14-и февруари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Нихан моли Кемал да не се отказва от нея. Двамата се прегръщат, оставайки във вилата. Кемал ѝ казва да си тръгне, но тя му отговаря, че го е скрила в душата си и че никога няма да го забрави. Той отговаря, че я е забравил и че вече не я обича. Кемал се събужда от кошмара, който сънува.

Емир влиза в стаята на жена си. Вижда, че тя спи засмяна и се чуди защо. Събужда я, а тя го пита защо е влязъл крадешком в стаята ѝ. Емир се ядосва и излиза.

Кемал отива при кладенеца. Крещи, че много обича Нихан. Зехир се обажда, че е открил човека, когото търсят. Кемал не го познава. Двамата отиват на адреса. Там ги посреща мъж в инвалидна количка. Той отговаря на въпросите им. Кемал и Зехир си тръгват неудовлетворени. Инвалидът се обажда на брат си Назиф и го пита дали има нещо общо с катастрофата.

Назиф се обажда на Нихан и му казва къде да го намери. Кемал чува адреса. После звъни на Емир и го вика при себе си. Казва му, че Нихан е пред вратата му. Кемал също отива на посочения адрес. Забелязва Нихан. Тя се опитва да влезе. Назиф ѝ отваря и я кани вътре, насочвайки пистолет срещу нея. Кемал вижда всичко това. По телефона Назиф обяснява на Емир, че жена му ще е застраховката. Зехир съобщава на Кемал кой е Назиф. Става ясно, че той е човек на брата на Емир.

Кемал се промъква в къщата. Преценя ситуацията. Докато Назиф обяснява на Емир къде да дойде, Кемал го удря. Двамата се сбиват. Назиф пада на земята и Кемал извежда Нихан от къщата. Тя го пита дали ще оставят съпруга ѝ на похитителя. Емир пристига. Назиф насочва оръжие срещу него. 

Кемал ги наблюдава, но снайперист е насочил оръжие към него. После пренасочва пушката към двамата. Когато Назиф иска да проговори, снайперистът натиска спусъка и го ликвидира. Хакъ благодари на Туфан за изстрела.

Кемал установява, че Назиф е мъртъв. Емир се обажда на Асу и й заявява, че от този момент нататък ще го моли за по-лека смърт.

Кемал вика полиция. Емир не е съгласен властите да се намесят. Двамата с Кемал отново се скарват заради Нихан.

Асу се обажда на чичо си и го пита какво става. Хакъ настоява тя да отиде при него.

Хакъ е имал връзка с Мюжгян, а Галип наистина я е отнел от него.

Нихан казва, че всички тези хора са умрели заради неговите игри. Полицията идва. Кемал съдейства на комисаря, за да разследва убийството на Назиф. Емир отказва да помогне.

Полицаят разпитва Емир за отношенията между съпругата му и Кемал. Тримата дават показания за случилото се в къщата.

Накрая Кемал се заканва, че ще унищожи Емир и хората му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...