loading...

сряда, 14 февруари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Ийт преспива у Нур, Иджлял моли Фърат да убие Нур, той гаси тока в къщата ѝ и я дебне с нож (15-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/ 

Фърат вижда Иджлял да стои отчаяна и гневна на улицата пред къщата. Тя му казва, че трябва да убие Нур.

Семейство Козан се стягат за презентацията на моделите на Иджлял. Айтюл е в мрачно настроение. На излизане Ийт ги качва в колата, но гледа към съседите.

Нур прави забележка на Елмаз, че не е споделила с брат си за преместването в голямата къща.

Фърат спира тока на къщата, в която живее Нур. После чука на вратата. Нур отваря, мислейки си, че Елмаз се връща, за да не стои на тъмно сама. Вижда братовчеда на Ийт. Кани го вътре за да ѝ обясни защо е дошъл. Той мълчи. Споменава, че не е трябвало да става така...

Приемът започва. Иджлял наблюдава постоянно вратата на помещението. Айтюл ѝ прави забележка.

Нур се опитва да изгони неканения гост. Той обаче не си тръгва. Докато Нур търси фенерчето, Фърат насочва нож към нея. В това време се появява Фатих. Фърат скрива ножа. Нур му казва, че братовчедът на Ийт си тръгва. Споменава пред Нур, че е дошъл заради Иджлял.

Фатих започва да разпитва Нур за Фърат. Тя му отговаря, че не иска да говорят за него. Двамата решават все пак да отидат на представянето.

Иджлял е под напрежение. Оправдава се с вълнението, което чувства. Ийт я пита какво става. Тя обаче отива в тоалетната, за да се успокои. Мисли си, че Фърат си е свършил работата. Успокоява се и взима чаша шампанско. В това време Нур и Фатих пристигат на партито и Иджлял изпуска чашата от изненада. 

Джахит казва на Елмаз, че ще направят първата стъпка към сближаване. Той се съгласява да мине през този преходен период. Обещава ѝ, че ще се научат да бъдат семейство, а след това ще си купят собствен дом. Елмаз му отказва да легне при нея, докато не станат истинско семейство.

Ийт пита Нур какво е това шоу. Тя му отговаря, че е много гневен. Нур му казва да отива при Иджлял. Айтюл мърмори на дъщеря си, че сама се е поставила в това положение.  Нур отива и поднася поздравленията си. Айтюл моли Ийт да я изхвърли. Иджлял припада, но Ийт я хваща. Всички коментират че тя е припаднала заради онази жена. Нур смята, че това е номер, за привличане на вниманието. 

Фърат е пред сградата пиян. Ийт му казва да става, а Фатих го вдига от стълбите.

Айтюл разбира, че дъщеря ѝ е скроила нещо и е помолила Фърат да го свърши.

Фатих е изненадана от острото поведение на Нур към Иджлял. Тя споделя, че от жените в семейство Козан е получила много удари. Фатих се интересува защо след като си е върнала Ийт продължава войната. Нур отговаря, че ако имаш Иджлял за враг трябва.

Ямур се интересува какво става с парите от крадените вещи. Приятелят ѝ настоява да вземе нещо  ценно - бижута, златни накити или антики. Ямур се качва на етажа със спалните на жените. Открива сейфа и се опитва да  го отвори, но не успява. Претърсва мебелите и открива част от бижутата, направени от Иджлял. В това време семейството се прибира. Ямур излиза от стаята на Иджлял и ги среща пред вратата. Айтюл вдига скандал на момичето. Ийт се намесва. Иджлял се прибира ядосана в стаята си. Ямур обяснява, че си е търсила лекарство за главоболие. Айтюл продължава да вика на момичето. Ийт се съмнява в поведението на сестра си. Ямур го кара да я претърси. Той се засяга и я праща в кухнята да си вземе хапче.

Нур и Фатих се прибират. Ийт все още ревнува. Нур му обяснява, че токът е спрял и тя е останала съвсем на тъмно. Тя кани Ийт заедно да открият повредата на свещи. Ийт се съгласява да остане с Нур, за да я предпази от тъмното.

Фатих отива при Иджлял и се опитва да й обясни, че не е успял да го направи, защото Фатих се е появил. Казва ѝ да му вземе душата, защото не е успял да ѝ се подчини. Фърат открива, че ножът го няма.

Фатих е взел ножа от Фърат, когато му е помогнал да стане.

Алармата събужда двамата влюбени. Нур изпраща Ийт при Мерт. Емин се прибира сутринта. Вижда, че в къщата е имало нещо. Нур го вика, за да му приготви  закуска. Ийт се опитва да си тръгне незабелязано, но се спъва. Емин разбира всичко и Ийт си тръгва, като Нур го изпраща до входа.

Нур казва на Емин, че сестра му е отишла в съседната къща и че вече Елмаз ще живее при Джахит. Той се ядосва и нахлува в къщата. Ийт и Нур не успяват да го спрат. Джахит иска да говори с брата на любимата си. 

Ийт  казва  на Емин да не влиза вътре в къщата. Елмаз излиза. Брат ѝ вдига скандал. Казва ѝ, че никога няма да се ожени за бащата на детето си. Джахит слиза долу. Хваща Елмаз за ръката. Казва на Емин, че Елмаз му е дала шанс. Моли го и той да им даде още един шанс. Емин пита двамата дали самите те си вярват. Елмаз пуска ръката на любимия си и си тръгва.

Джахит е много разстроен. Емин е много ядосан. Ямур отива при младежа. Казва му да се опита да разбере двамата.

Джахит казва на Елмаз, че иска да има семейство с нея и детето. Тя му отговаря, че той го иска, но не го вярва. Джахит я моли за малко време, за да повярва в тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...