loading...

четвъртък, 15 февруари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Фатих връща ножа на Иджлял и ѝ казва, че знае, че тя е поръчала да убият Нур, Ийт открива, че Фатих го подслушва във фирмата и дома му, Назан се появява пред Джахит с малко момиченце (16-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/ 

Иджлял вижда през прозореца как Ийт и Нур говорят. Казва на майка си, че Ийт не се е прибирал и отново е с онази. Айтюл настоява да разбере какво не е успяла да извърши дъщеря ѝ. Иджлял открива, че част от бижутата ѝ липсват. Айтюл се досеща, че кражбата е извършена от сестрата на Ийт.

Ямур успокоява Емин. Брат ѝ я пита защо се притеснява да направи някой щастлив. 

Айтюл направо обвинява момичето. Ийт я защитава. Казва, че никой няма право да я обвинява, че е откраднала от неговата къща. Ийт твърдо гарантира за Ямур. Момичето му връща откраднатото. Той дава мълчешком бижутата на Иджлял, която е снимана от някой.

Докато Нур оставя съобщение на Елмаз по телефона, друг фотограф я снима пред фирмата. Останалите секретарки продължават да клюкарстват по неин адрес.

Тайният фотограф продължава да снима Иджлял, като я следи къде ходи. Фатих се среща с нея в ателието ѝ. Връща ѝ ножа на Фърат, с който трябваше да бъде убита Нур. После я предупреждава да внимава какво прави.

Ийт вика Нур в кабинета си. Колежките изгарят от любопитство защо.

Иджлял се оправдава, че тези предупреждения трябва да са към Фърат. И тя казва, че няма за какво да я обвинят. Фатих е твърд и настоява тя да спре да се заяжда с Нур.

Ийт споделя с Нур, че приятелят на Ямур я кара да краде. Нур го моли да хване ръката на сестра си и да чуе зовът ѝ за помощ. Само тогава Ямур ще порасне и ще почувства обичта, която очаква от братята си.

Айтюл унижава момичето, като я съблича и кара прислугата да я претърси. Айтюл пъди Ямур от дома си. Момичето отказва да го направи преди да е говорила с Ийт. Когато Айтюл излиза от стаята, сестрата на Ийт избухва в плач заради безсилието си и наранената си гордост.

Секретарката на Ийт влиза и Нур от стрес бута една от количките. Когато играчката пада, Ийт открива в нея бръмбар. Разпорежда се да претърсят навсякъде. Нур казва на Фатих, че навсякъде има подслушвателни устройства. Фатих звъни на свой човек и му казва, че са открили бръмбара и че ще влезе в къщата.

Иджлял се саморазправя с Фърат. Казва му, че Фатих е подарил ножа му. Иджлял е бясна, че този човек я заплашва.

Полицията претърсва навсякъде за бръмбари. Докладват на Ийт, че кабинетите на ръководството са чисти.

Фатих разпитва Джахит дали има някой в предвид. Той отговаря, че това не е за първи път. Фатих се съгласява да отложат събранието за вечерта. После се самопоканва да отиде на вечеря у Ийт.

Фатих пита Елмаз дали е добре. Тя решава да отиде да види техните. Мерт казва, че повечето хора от семейството отсъстват.

Иджлял се страхува от Фатих. Споделя това с Фърат и му казва да говори с Фатих. Айтюл влиза в стаята на дъщеря си. Моли я да слезе на вечеря. Иджлял отказва, но майка ѝ се усеща, че дъщеря й има някакъв проблем с Фатих. Все пак Иджлял слиза на вечеря.

Елмаз се чуди как да позвъни, за да влезе в дома на Нур. Бабата казва, че от сега нататък Елмаз ще си знае мястото. После настоява Елмаз и съпругът ѝ да дойдат и да им целунат ръка. Емин се ядосва и става от масата. Излизайки от къщата, вижда сестра си пред вратата.

Елмаз казва на Нур, че Фатих в момента е на гости в съседната къща, а Ийт хвърля диви погледи към него.

Мерт споменава пред гостите, че му е омръзнала приказката за лошата вещица Нур. Тримата мъже в къщата отиват да играят билярд. Джахит казва на брат си, че Иджлял манипулира детето.

Ийт научава, че с едно устройство се е подслушвала цялата фирма.

Докато Фатих търка щеката за билярд с креда, успява да подмени кубчетата. Така успява да подслушва цялата къща. Джахит и Ийт коментират случката с бръмбарите, а Фатих слуша всичко.

Ямур вижда брат си и му казва, че трябва да си тръгне. Обяснява му, че Седат е продал сребърните съдове. Ийт отговаря на момичето, че наистина я обича. Тя пита защо. Не вярва, че Ийт е способен да я обича. Брат ѝ казва, че иска тя да бъде до него. Заради тази обич иска да ѝ бъде батко. Иска и тя да го обикне и да я спечели. Ийт ѝ казва, че има право на избор - или да си тръгне или да остане и да бъде малката му скъпа сестричка.

После отива при Нур и ѝ казва, че е много изморен и е дошъл при нея да си почине. Някой е монтирал камера и ги снима.

Иджлял слиза при Ийт и го пита какво става. Той вдига скандал на майката на детето си. Обвинява Иджлял, че е манипулирала детето. Тя обаче отговаря, че Мерт никога няма да обикне Нур и прехвърля вината върху него. Ийт се ядосва и хвърля кубчето с креда. То се чупи и той намира нов бръмбар. Ийт този път разбира, че Фатих го е сложил в билярдната зала.

Иджлял споделя с майка си за скандала. Айтюл я упреква, но Иджлял не я слуша и излиза. Вижда, че Ийт не е отишъл при Нур и се успокоява.

Елмаз и Джахит отиват на контролен преглед. Той ѝ предлага да подготвят стая за бебето. Джахит отново ѝ предлага да живеят тримата заедно отделно и далеч от всички. Когато излизат, на вратата се появява Назан с едно красиво момиченце. Казва на Джахит "Ние дойдохме"...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...