loading...

вторник, 20 февруари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур и Иджлял се сбиват, за да отклонят вниманието на Радван, Иджлял започва да изпитва нещо към Фърат, Емин и Ямур се скарват (21-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (21-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/ 

Ийт заявява, че не може да избере никоя. Призовава мафията да го убие. Хората на Радван са заловили Фърат. Ийт е изненадан. Времето изтича. Ийт все още не е взел решение. Иджлял си мисли, че ще бъде спасена заради Мерт. В това време специалните служби обграждат помещението, където се развива трагедията.

Нур и Иджлял се скарват. Двете се сбиват, за да избягат от мерника на снайпериста. Ийт и Фърат обезоръжават двама охранители и стрелят по снайпериста. В това време спецчастите нахлуват и се завързва престрелка. Ийт прикрива двете жени с тялото си.

Всички вкъщи са притеснени. Назан се опитва да успокои Айтюл. Елмаз не издържа. Отговаря на Назан. Айтюл иска Джахит да разкара бременната жена. 

Емин и Ямур предлагат заедно с децата да отидат в парка. 

Ийт пита двете жени дали са добре. После прегръща Нур. Радван е избягал. 

Фатих и Ийт разглеждат кабинета на Радван и виждат снимките на жените, които той е следил. Ийт се развиква. Обещава на Фатих, че мафиотът ще си плати за сълзите на двете жени.

Нур предлага на Иджлял да поздрави Фърат. Моли я да му даде шанс. Иджлял упорства, но Фърат се опита да я заговори. Той й казва, че е рискувал живота си заради нея. Ийт излиза и става свидетел на разговора между тях. Нур му предлага вече да се прибират.

Иджлял и Нур се обаждат на близките си. Айтюл търси Мерт, за да се чуе с майка си, но него го няма.

Когато Емин научава, че всичко е приключило и всички ще си тръгват, се появява Седат. Двамата с Емин едва не се сбиват. Седат вади нож и Ямур отпраща Емин да заведе децата.

Мерт се хвърля в прегръдките на майка си и баща си и тримата влизат в къщата. На Нур не й става приятно от гледката. 

Емин е ядосан на Ямур. Елмаз започва да го разпитва. Той обаче се опитва да премълчи.

Седат започва да критикува Ямур. Тя му отвръща. Седат я хваща за косата. Хората в парка настръхват. Младежът се опитва да сплаши момичето. Ямур е съсипана.

Мерт иска майка му да му разкаже как е била спасена от Ийт. Айтюл иска обяснение от племенника си. Кой го е направил и какво е искал. Ийт се опитва да успокои леля си. После пита Фърат защо е отишъл да спаси Иджлял, но не получава отговор.

Ийт отново пита Фърат защо е бил там. Фърат се развиква на братовчед си защо не е направил избора. Заявява му, че Иджлял го е разбрала. Айтюл чува всичко. Ийт не може да даде сносно обяснение. Когато остават двамата с брат му, Ийт обяснява какво се е случило. Джахит го разбира.

Емин се ядосва. Ямур му звъни и го вика да се видят пред къщата. Той отива, но двамата се скарват.

Ийт не смее да отиде при Нур. Съвеста го гложди, но момичето излиза навън и се хвърля в прегръдките му.

Иджлял също е разтревожена дали Ийт е щял да избере нея.

Нур му обяснява, че не се налага да да ѝ казва коя е щял да избере.

Айтюл казва на дъщеря си, че Фърат е прекалил. Иджлял се притеснява, че Ийт ще разбере, че братовчед му е влюбен в нея. Айтюл предлага Фърат да напусне къщата.

Ийт казва на Нур, че ще увеличи охраната. Фатих се прави, че не знае и пита момичето какво се е случило. Двамата тактично отпращат Нур, за да говорят.

Докато Фатих обяснява на Ийт, че това е тайна мисия, се появява Фърат, който подслушва разговора. Фатих моли Ийт да съдейства, но при условие на конфиденциалност. После двамата тръгват с колите си, за да обсъдят проблема.

Иджлял защитава Фърат. Айтюл започва да се съмнява дали Иджлял не е влюбена във Фърат. Дъщеря ѝ отрича. 

Айтюл пита Фърат какво още чака - да се избият с Ийт ли. Той отговаря, че не го интересува. Назан подслушва разговора.

Нур пита братовчедка си за малкото момиченце.

Назан се опитва да спечели Джахит с номера за осиновяването. Той не иска да я признае. Пита жена си дали не е откачила. Назан  му отговаря, че иска да спечели него с това малко момиче. Джахит казва, че това е нейната поредна игра. Назан е убедена, че той ще ѝ повярва. Джахит обяснява на жена си, че ще намери решение, защото не иска да накърнява чувствата на малкото момиченце.

Елмаз е впечатлена от Назлъ. Много я харесва. Разказва на Нур, че момиченцето е преживяло много неща през живота си. Елмаз не иска да се откаже от Джахит, защото Назан ще спечели.

Фърат казва на Иджлял, че Ийт и Фатих са намислили нещо. Изгората му не иска да повярва. Иджлял заявява, че повече не иска да го вижда. Фърат отговаря, че ѝ тежи, че Ийт не е избрал нея. След което отново моли любимата си да се опре на него и да даде шанс на любовта му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...