loading...

понеделник, 26 февруари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур загазва, а Елмаз разбира, че брат й е пострадал (27-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (27-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Фатих признава своите чувства на Нур.

Ийт ревнува Нур и без да иска бута чашата си от масата.

Нур е шокирана. Фатих се смее на реакцията й, казвайки, че това е глупава шега. После уточнява, че с нея са само приятели и че той я обича, както обича семейството ѝ.

Ямур си играе с Назлъ и Мерт. Ийт излиза да се поразходи. Иджлял веднага реагира. Айтюл се кара на децата и на Ямур. Сестрата на Ийт ги отвежда на другия етаж. Айтюл праща Назан при децата, после се кара на дъщеря си, че не се занимава с Мерт.

Джахит отива при брат си. Ядосан е, че е между чука и наковалнята. Ийт упреква брат си, че се държи далече от детето, което е осиновено от Назан. 

Иджлял избухва срещу майка си. Отива при Ийт навън. Нур и Фатих се връщат. Ийт ги вижда и отива при любимата си. Иджлял забелязва това и веднага се прибира. Фатих отказва да говори за работа. Нур му казва, че когато са с Ийт разговарят за много неща, но егото на Ийт не й е приятно и се прибира. Ийт предупреждава Фатих, че няма да му позволи да си постигне целите. Фатих го пита какво е това поведение, след като с Нур само са вечеряли.

Ийт продължава да е ядосан и звъни на Нур. Вика я да се видят в градината. Тя обаче се прави, че не иска да отиде, защото ѝ се спи. Кззва му, че ще говорят сутринта и му затваря телефона.

Фатих научава, че мафиотът е заминал в чужбина, но не могат да открият контактите му.

Нур получава писмо, в което ѝ казват, че има просрочени плащания.

Елмаз разбира, че брат ѝ е ранен.

Нур казва на Ийт че е много ядосана, защото има просрочия на кредитната си карта. Фатих я подслушва и се ядосва с тези просрочия. Ийт казва на любимата си, че му противоречи. Тя бърза да отиде на работа във фирмата.

Емин се оправдава, че е станало произшествие на строежа. Елмаз е притеснена. Той признава, че е намушкан с нож от някакъв крадец. Елмаз не му вярва.

Седат се обажда на Ямур. Тя го предупреждава да не закача Емин. Пънкарят я заплашва, че ако той изгори и тя ще бъде като него.

Айтюл се опитва да превъзпитава Ямур. Тя обаче се съпротивлява на лелята.

Иджлял започва да продава бижутата си сред приятелки. Фърат й звъни. После й праща съобщение.

Персоналът продължава да обсъжда Нур. Фатих я вика в кабинета си. Пита я дали е добре. Мисли се, че Ийт я е разпитвал. Тя отговаря отрицателно. Фатих вижда, че тя има проблем. Нур споделя с него, че е затънала финансово. Ийт отива в кабинета на Фатих. Той предлага своята помощ. Нур отказва. Иска сама да се справи с проблема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...