loading...

понеделник, 26 февруари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал застрелва Емир и влиза в затвора, Озан и Йондер умират, Нихан разбира, че е бременна (27-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (27-и февруари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Озан получава сърдечна криза. Водят го в лазарета.

Нихан чака ред при своя гинеколог. Лекарката й подарява детски обувки и й казва, че е бременна. Нихан не може да повярва.

Родителите на Озан са в болницата и научават, че синът им има алергичен шок.

Кемал се прибира в дома си. Туфан го следи и съобщава това на Емир. Емир се разпорежда на своята дясна ръка непременно да го убие.

Зейнеп се обажда на брат си, че Озан се е отровил. Кемал ѝ заповядва да се върне вкъщи. Зейнеп звъни на Асу. Съобщава й, че Озан е разбрал всичко за връзката ѝ с Емир. Зейнеп моли Асу за помощ.

Галип и Хакъ се срещат. Бащата на Емир пита стареца, дали той е бил любовник на жена му. Галип се интересува дали Асу е негова дъщеря. Вади пистолет и го насочва към Хакъ. Старецът отговаря, че Асу не е дъщеря на Галип и се гръмва.

Нихан се усамотява на крайбрежната, за да събере мислите си.

Зейнеп отива при брат си. Кемал я пита защо се страхува. Тя оправдава притеснението си със здравословното състояние на съпруга си. Кемал ѝ показва разпечатката от съобщенията и тестът за бащинство, който показва, че Озан не е баща на детето. Пита я защо го е направила. Зейнеп заявява, че си е мислила, че Емир я обича, но вече е разбрала, че той я използва, за да си отмъсти. Ето защо тя вече ненавижда Емир. Зейнеп моли брат си да не казва на никой. Тогава Кемал заявява, че е блъфирал и излиза.

Кемал се обажда на Емир и го пита къде е. Получава отговор, че е в дома си. Кемал отива в голямата къща. Емир се обажда на Туфан да си свърши работата.

В болницата съобщават, че затворникът се е самоубил. Вилдан и Йондер веднага отиват в стаята на сина си и го виждат обесен. Йондер получава инфаркт. 

Кемал настоява да отворят вратата на имението. Емир се изправя срещу него. Нихан също се прибира. Кемал започва да налага Емир. Туфан се опитва да го вземе на прицел. Емир отвръща на ударите на съперника си. Кемал вади пистолет. Докато двамата се борят пистолетът гръмва. Емир е прострелян.

Кемал изхвърля пистолета далече в градината. Обажда се на полицията и съобщава, че е убил човек.  После излиза на улицата. Асу пристига и разбира какво е станало. Нихан е пред вратата на имението. В това време ѝ се обаждат по телефона.

Прислугата вижда Емир да лежи на земята. През отворената врата Асу също забелязва брат си. Нихан изпуска телефона и изпада в отчаяние, защото е разбрала, че Озан е мъртъв. Зейнеп чува крясъците ѝ, че Озан се е самоубил. Нихан се нахвърля върху Кемал, обвинявайки го и за смъртта на брат ѝ.

Нихан отива в моргата да се прости с брат си. Казва му, че ще става вуйчо. Тя все още не може да повярва, че Озан е мъртъв.

Полицията е арестувала Кемал. Водят го в съда, където тече изслушването. Прокурорът иска от 12 до 20 години затвор. Подсъдимият казва, че е било нещастен случай, тъй като пистолетът е гръмнал, докато двамата с Емир са се борили. Кемал не се признава за виновен и не съжалява за това, което е направил.

Лекарите се борят за живота на Емир. Галип се обажда на свои хора в затвора, искайки целият ад да се стовари върху Кемал.

Нихан дава показания в съда. Признава, че Кемал и Емир са били врагове заради нея. Съдът отлага делото, но задържа Кемал под стража.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...