loading...

вторник, 27 февруари 2018 г.

Утре в "Майка": Гамзе губи бебето заради Мерт, Зейнеп разбира, че Гьонюл е била в затвора, Джахиде започва да подкрепя Зейнеп относно Турна (28-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (28-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по bTV Lady!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Мерт и Гамзе отиват в болницата, за да направят тест за бащинство. Лекарят ги предупреждава, че има опасност, макар и малка, да загуби бебето при извършване на теста. Мерт настоява и Гамзе е принудена да се съгласи. 

Синан вика всички журналисти и им показва снимката на Зейнеп Гюнеш, която е отвлякла Турна и е обявена за издирване. 

Синан вика Шуле в управлението. Иска да знае за педагога, който е идвал при тях и е разпитвал Мелек, но тя не е дала информация за насилие. 

Докато Джахиде и Дуру говорят, Гамзе започва да вика от болка. Откарват я в болницата, където губи бебето. 

Когато Мерт идва на вратата им, Джахиде го гони и му казва повече да не е появил в дома им. 

Зейнеп получава съобщение с часа и мястото на срещата. Тя казва на Турна, че на другия ден ще заминат надалеч и ще започнат нов живот. Малката се радва. 

Али отива при Джахиде и ѝ дава да говори със Зейнеп. Джахиде ѝ казва, че се гордее с нея и че е направила най-доброто за Турна, като я е отвлякла. Зейнеп се радва, че най-накрая Джахиде я подкрепя. След това тя къса документа, който Зейнеп подписа. 

Шуле се обажда на Дженгиз и разбира, че е с друга жена. Тя позволява на бармана да я почерпи и след това отиват на хотел. Отказва обаче да спи с него и си тръгва. 

Зейнеп разбира, че Гьонюл е била в затвора. Пита я дали баща ѝ е обичал. Гьонюл отвръща, че много. 

Шуле отива при Али и му се жалва за живота си. Остава да спри в неговия апартамент. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!