loading...

понеделник, 5 февруари 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур и Фатих излизат заедно на обяд, Айтюл решава да напусне къщата на Ийт, след като той не иска да изгони Ямур (6-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (6-и февруари) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Лекарят преглежда Ямур. Елмаз се притеснява за бебето си. Сестрата на Йит има грип. Иджлял го моли да откарат Ямур в болница.

Немците са впечатлени. Фатих казва, че ще работят заедно, но трябва да се направят някакви корекции в проекта. Ийт казва, че ще ги направят и тогава ще се стигне до споразумение.

Нур се притеснява от Ийт заради познанството си с Фатих. Той я пита индиректно дали има нещо, което трябва за знае. Нур не смее да му каже, че този човек е детската ѝ любов.

Айтюл гони момичето от къщата. Ямур е болна и едва ходи. Емин също си тръгва. Хафизе се разстройва.

Девойката припада. Майка и син я виждат пред къщата, просната на земята. Емин я прибира в къщата на Нур.

Ийт си идва, но не заварва сестра си. 

Таяр недоволства, че момичето лежи в несвяст на дивана.

Немците си тръгват, но Фатих остава, за да се види с Нур. Разделя се с Джахит и отива при секретарката му. Кани Нур на обяд. Двамата излизат заедно, а персоналът отново започва да ги обсъжда.

Елмаз се появява в къщата на родителите си и вижда момичето. Казва на всички, че болната е сестра на Ийт и Джахит.

Нур и Фатих обядват заедно. Той я пита дали са утихнали бурите около нея.

Ийт се разпорежда на прислугата да приготвят обилна храна за Ямур. Когато се качва в стаята, открива, че сестра му я няма.

Ийт вдига скандал на Иджлял и на леля си. Двете казват, че тя със сигурност е избягала. Айтюл си признава, че я е изгонила от къщата.

Всички от семейството на Елмаз са шокирани. Едва в момента разбират, че са близки с Ийт. Таяр също се чуди. 

Айтюл поставя дилемата на Ийт - или тя или Ямур. В това време Елмаз влиза и съобщава, че сестра му е в съседната къща, защото двете вещици са изхвърлили момичето. Ийт много строго се мъчи да убеди леля си да си промени решението. Иджлял предлага момичето да остане в онази къща.  Ийт е категоричен, че няма да позволи Ямур да разбере, че не е желана в тази къща. Ийт моли Айтюл да си затвори очите и да приеме Ямур. Иджлял също моли майка си да размисли. Айтюл започва да си събира багажа.  Дъщеря й се опитва да я спре.

Фатих разпитва Нур за всичко. Когато разбира, че Нур се бори за любовта си, той се опитва да я успокои. Фатих се самопоканва на гости у Таяр.

Ямур казва на Ийт, че не може да търпи никой от роднините му. Ийт ѝ казва, че двамата си приличат и иска да я опознае. На излизане от къщата на съседите двамата срещат Нур и Фатих.

Нур е притеснена от реакцията на Ийт. Фатих я пита дали бившият ѝ съпруг е много ревнив.

Семейството на Нур е много впечатлено, че Фатих се е върнал.

Айтюл си тръгва. Слугинята уведомява Ийт. Ямур си ляга в леглото. 

Мерт се прибира и вижда, че баба му си тръгва.

Нур казва на Елмаз, че Фатих се е появил.  Елмаз пък съобщава на братовчедка си, че Айтюл си тръгва.

Мерт не иска да пусне баба си да си тръгне. Ийт му казва, че баба му никъде няма да ходи. 

Хафизе моли Фатих да остане за вечеря. Той деликатно отказва, но отлага поканата за следващия ден.

Фатих чете писмото на Нур от ученическите си години. Когато тя е била на 12 е била влюбена в него. После му е написала писмо, в което му казва, че ще се омъжи за него, когато порасне.

Джахит се опитва да успокои Ийт, защото ревнува от Фатих. Джахит моли брат си да не опропастява договора с германците заради ревността си. Фатих и Ийт кръстосват шпаги по време на деловата вечеря.

Нур е притеснена за реакцията на Ийт, ако той разбере за детската ѝ любов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...