loading...

сряда, 7 февруари 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал и Нихан виждат Зейнеп в стаята на Емир (8-и февруари)


Прочетете какво ще се случи утре (8-и февуари) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал и Зехир разпитват хората какво им е обещал Емир, за да провалят пътуването и да изнудват Нихан. Те започват да обясняват, но Кемал не им вярва. Дори Зехир е убеден, че зад всичко случило се не стои Емир. 

Кемал отива в ателието. Казва на Нихан, че Емир я е принудил да се върне. Нихан се опитва да му обясни, че няма такова нещо, а просто иска да продължи брака си с Емир и да опита отново да бъдат семейство. Тя не иска цял живот да бяга. Кемал си тръгва, а Нихан плаче, защото разбира, че Кемал се отказва от нея.

Семейната вечеря започва. Лейля също присъства на това малко празненаство. Зейнеп моли родителите си за прошка. Те я целуват. Кемал и Асу се появяват, Нихан и Емир също. Хюсеин деликатно казва на сина си да си тръгне, за да не стават скандали. Асу също усеща напрежението и започва да флиртува с Кемал. Нихан едва сдържа ревността си. Фехиме казва, че в най-скоро време Асу и Кемал ще се оженят. Нихан си изпуска чашата от удивление.

Туфан звъни на Асу, но тя не му отговаря.

Емир упреква жена си, че е лоша актриса. Казва ѝ, че Кемал не се е отказал и продължава да рови навсякъде.

Кемал наблюдава как Емир и Нихан влизат в стаята му. Там откриват Зейнеп. Нихан я пита какво прави по това време в стаята на нейния съпруг. Кемал звъни на сестра си, но тя не му отговаря. Емир казва, че тя е дошла да вземе оръжието на брат ѝ, след което гони снаха си от покоите му.

Емир настоява жена му да остане да спи при него. Тя отказва. Той отново я заплашва. Емир си ляга, а Нихан остава да спи на дивана. На сутринта излиза от стаята на съпруга си. 

Зейнеп я пресреща...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...