loading...

вторник, 27 февруари 2018 г.

Анхелика Вале и Ана Лайевска заедно в нов сериал


Анхелика Вале се връща в Телевиса след 11 години, за да оглави една от новите истории на канала.


"И утре е ден" (Y Mañana Será Otro Día), позната досега като "Винаги с теб" (Siempre contigo), е романтична комедия на продуцента Карлос Морено (В името на любовта, Когато се влюбиш, Не ме оставяй). Анхелика Вале ще бъде Моника Рохас, секретарка посветена изцяло на работата си в "Медия Линк", компания основана и управлявана от Камило Сармиенто, игран от Диего Оливера. Моника се грижи не само за професионалните ангажименти на шефа си, но и за личните, които включват съпругата му Диана (Алехандра Барос) и децата им. Откакто Моника се запознава с Камило, се влюбва лудо в него, но знае, че любовта й е невъзможна. Любовните й очаквания ще се променят, когато Диана й предлага да покори Камило, когато тя умре от тежка болест.

Историята изглежда вълнуваща, а комедийните роли се получават много на добре на Анхелика Вале. "Как да каже не на главна роля в романтична комедия за една жена на 40г.? Не се случва всеки ден. Освен това, обичам Карлос Морено от първия път, когато работихме заедно през 1996г. Много съм щастлива", заяви дъщерята на Анхелика Мария. Тя каза още, че веднага щом е прочела сценария на историята, героинята Моника й е харесала много.

След раждането на дъщеря си Маша през декември 2017, Ана Лайевска имаше специално участие в биосериала на Телемундо "Хосе Хосе", където изигра голямата актриса Кристиан Бах и сега се връща в Телевиса с тази продукция. Не е ясно още каква е нейната роля.


В "И утре е ден" участват още Диего Оливера, Алехандра Барос, Диего де Ерисе, Емануел Паломарес, Андреа Ескалон, Миранда Кей, Нурия Бахес, Флоренсия де Сарачо, Сокоро Бония и др.

Записите започват днес, 27 февруари, а в ефир ще бъде от април на мястото на римейка на "Есмералда" - "Без твоя поглед" (Sin tu mirada).


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...