loading...

вторник, 6 март 2018 г.

Утре в "Прости ми": Бахар и Булут се съюзяват срещу Демир, става ясно, че Осман е наел Булут и той всъщност се казва Онур, отношенията между Фериде и Йълдъз се обтягат (07-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (07-и март) в следващия епизод на турския сериал "Прости ми", излъчващ се всеки делник от 14:30 до 16:00 часа по NOVA.

Бахар инсценира катастрофа, при която колата е напълно унищожена. Умолява Булут да убеди Демир, че е било злополука, при която тя се е спасила невредима. 

Джунейт узнава, че Фериде и Седат са се срещали. Когато пита съпругата си дали го е виждала, тя отрича. Джунейт й показва снимка от срещата им и излиза огорчен заради лъжата й. 

Бахар и Булут се съюзяват срещу Демир. Привидно Булут продължава да поддържа действията на Демир. 

Хасрет наема жена, с която те да предизвикат гнева на Джунейт. Жената изпълнява поисканото от нея и Хасрет й плаща с пари от портмонето на Зюхре. Зюхре забелязва какво се случва и узнава от непознатата за сделката й с Хасрет. 

Фериде умолява Йълдъз да не се среща повече със Седат. В подкрепа на думите си й показва запис, на който ясно се чуват любовните обяснения на Седат към Фериде. Йълдъз обещава да не контактува с него. Молбата й е Фериде да не споделя с никого за случилото се. 

Джунейт обвинява Фериде за срещата й със Седат. Фериде принудена да му признае, че не тя, а Йълдъз се среща със Седат. Йълдъз узнава, че Фериде не е спазила даденото обещание и отношенията им се обтягат. 

Зюхре забелязва, че Осман излиза след проведен телефонен разговор. Проследява го и за нейно учудване го вижда в компанията на Булут, към когото Осман се обръща с името Онур. Осман признава, че е наел Онур, за да отмъсти за смъртта на Кемал. Демир е заплашен от запор на имуществото, след като съдия-изпълнител посещава клиниката му.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!