loading...

сряда, 7 март 2018 г.

Утре в "Любов под наем": Йомер разбира, че Селим е изпратил цветя на Дефне, Ясемин решава да напусне Истанбул (08-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и март) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/


Дефне отива във фирмата и Дерия ѝ поднася цветя. Казва ѝ, че са от доктор Селим. Дефне ги изхвърля в кошчето, но Дерия нарочно ги взима и ги слага на бюрото на Дефне. Йомер ги вижда и вика доктора да говори с него. 

Дениз обещава на Суде, че ще се опита да я назначи на престижен пост в известно списание. Суде го целува от благодарност. 

Йомер се чувства виновен относно Синан и се чуди дали е постъпил правилно като не се е съгласил да обединят "Пасионис" и "Шери". Дефне го успокоява. 

Йомер и Синан опитват да поговорят, но отново се скарват, този път пред очите на Дефне и Ясемин. Двете поотделно се разменят и Дефне опитва да поговори със Синан, а Ясемин с Йомер. Ясемин разбира, че Йомер и Синан са се скарали заради нея и решава да напусне Истанбул. Преди това обаче отива да се утеши при Корай.

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...