loading...

понеделник, 12 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Нур и Ийт отиват да търсят Фикрет. Назан скроява номер на Елмаз, с който вбесява Джахит. Ярен се връща в Истанбул (13-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (13-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Айтюл се опитва да разбере къде е била дъщеря ѝ. Фърат праща съобщение на Иджлял.

Ийт отново се кара на Фатих. Болният деликатно моли Ийт да си тръгне. Двамата с Нур излизат от хотелската стая. 

Нур моли Ийт да ѝ помогне и да намери сестрата на Фатих, за да не се чувства полицаят самотен.

Елмаз споделя с братовчедка си, че Назан настройва детето. Нур припомня на бременната, че Назлъ има нужда от любов.

Джахит споделя с брат си, че след развода си само ще издържа материално Назлъ. Назан продължава да настройва детето срещу Елмаз.

Емин не харесва работата, която му предлагат. С Ямур без малко да се скарат, но любовта им помага да не го правят. 

Ийт вижда, че сестра му маха на някого. Джахит настоява момичето да разкаже на брат си за своята любов. Ямур съобщава сериозно, че с Емин са гаджета. Ийт не се ядосва на тази връзка, но предупреждава сестра си да внимава.

Джахит не отстъпва в спора за връзката на Ямур, който водят с брат му.

Ийт намира адреса на Фикрет и го дава на Нур. Тя е малко разстроена заради детството си. Ийт ѝ предлага да отидат заедно до Адана.

Джахит се ядосва на Елмаз. Зявява ѝ, че спира да ѝ говори докато роди.

Назан чупи куклите на Назлъ. Момичето започва да плаче.

На закуска Иджлял се заяжда с Елмаз. Айтюл също. Иджлял прави номер на Елмаз. Назан казва пред Всички, че бременната ѝ съперница е потрошила куклите на момиченцето. Иджлял и Айтюл продължават да хвърлят вината върху Елмаз. Джахит остава възмутен и не помага на бременната си любовница. Елмаз напуска масата.

Назан се прави на загрижена майка и успокоява детето. Джахит идва в стаята и вижда всичките кукли повередени. Обещава на Назлъ, че ще ѝ купи нови кукли.

Джахит заявява, че не може да повярва, че Елмаз е способна да направи такова нещо. Назан продължава да налива масло в огъня. Казва на бившия си съпруг, че Елмаз може да навреди на бъдещото си дете. Назан изтъква, че след развода Елмаз няма да съществува, но казва на Джахит, че той и бъдещото му дете ще страдат заради тази луда жена.

Емин се подготвя за кастинга. Ямур му звъни, но той я бърка с героинята от сценария. Момичето му казва, че е свръх ревнива. В това време го викат да играе етюда. Ямур се вбесява.
Ярен се прибира. С Ямур се срещат на входната врата. Айтюл прегръща гостенката.

Ийт и Нур са в Адана, за да търсят Фикрет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...