loading...

сряда, 14 март 2018 г.

Утре в "Моят живот": Атеш и Бахар получават ДНК теста на Нуран и вече могат да си я вземат по законен път, Кенан разкрива пред Хюлия, че момичето от снимките е неговата дъщеря (15-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и март) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Атеш отива до кабинета на Мехмет Емир. През това време бащата на Бахар е насочил пистолет към главата си. Атеш тръгва да отваря, но е заключено. Накрая разбива вратата и вижда, че тъстът му иска да се самоубие. Издебва момента и взима оръжието от ръката му. След това го прегръща. 

Кенан отива в Геленджик на вратата на Ефсун и Арда. Арда го удря и му казва да се маха. Хората на Кенан насочват пистолетите си към Арда, но Кенан ги предупреждава да не предприемат нищо. Ефсун излиза, а Волкан се притичва на помощ. Хюлия излиза и решава да поговори с бившия си мъж. Кенан разкрива пред нея, че жената от снимките му е дъщеря. Хюлия обаче не вярва и си тръгва. 

Атеш дава писмото от Мехмет Емир на Бахар. Тя го прочита и отива да говори с него. 

Вечерта Султан взима една игла и се приближава към Хюлия, докато спи. Хюлия се събужда и се плаши. Султан не спира да си играе с нервите на русата Атахан. 

Атеш и Бахар получават ДНК теста и вече мога да си вземат Нуран от Ефсун и Арда. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...