loading...

сряда, 14 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Ярен не приема сестра си и бяга от къщата с помощта на Емин, Фатих се ядосва на Нур, че е довела Фикрет (15-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (15-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Фикрет отива в Истанбул. Роднините на Нур се притесняват от пристигането на момичето.

Фатих се появява на прага, а Таяр се чуди какво да прави. Все пак го канят да влезе. Фикрет и Нур пристигат и влизат в къщата. Фатих вижда сестра си и млъква. Ядосан става и си тръгва. Нур излиза, за да говори с него. Той ѝ казва, че е направила голяма грешка. Нур го моли да се сдобри със сестра си. Иска да разбере защо двамата са скарани. Фатих отново заявява, че много е сгрешила с постъпката си. Фикрет настоява да отседне в хотел. Нур не я пуска.

Мерт все още се държи резервирано с баща си.

Назан се хвали и благодари на Айтюл за съвета, който ѝ е дала.

Джахит казва на Елмаз, че имат 30-дневен период, за да размислят с Назан. Елмаз не му вярва. Предлага на Джахит да се изнесат и да живеят заедно. Той се оправдава, че ще се притеснява за нея и бебето. 

Братята посрещат Ярен с много любов. Емин и Ямур се прибират. Момичето се притеснява, как ще бъде посрещната от сестра си. Ямур иска да срещне Емин с Ярен. Той се отказва.

На вечерята Ямур се появява. Мерт ѝ казва "лельо". Айтюл казва на Ярен, че Ямур е нейна сестра, дъщеря на баща й. Ийт реагира остро. Ярен се оттегля от масата за вечеря.

Фикрет е притеснена от присъствието си на трапезата у Нур. Таяр се оттегля, бабата също.

Ийт се опитва да обясни на сестра си за Ямур. Ярен се бунтува. Взима ключовете за колата и побягва. Ийт я последва. Тя моли Емин да я закара, преди Ийт да разбере къде.

Ямур също се затваря в стаята си, въпреки усилията на Джахит.

Ярен плаче и иска съвет на Емин.

Ямур също иска да напусне този дом. Отива да търси Емин.

Нур настоява да си поговорят с Фикрет. Ямур идва да търси Емин. Нур ѝ казва, че братовчед ѝ го няма вкъщи.

Ярен иска да остане на хотел. После се извинява на Емин, че се е държала лошо с него. Ямур му звъни по телефона. Той не отговаря и се качва да настани Ямур. Нур моли момичето да й сподели. Ямур съобщава, че гостенката си отива. Фикрет моли Нур да не се занимава. Иска да се прибере в Адана. Домакинята настоява да си поговорят по женски и тогава ако реши, сестрата на Фатих да си тръгне.

Ярен иска той да й донесе багажа. Настоява да не казва на никой къде е отседнала. Емин я пита дали заради Ямур е такава. Ярен отговаря с въпрос дали е шофьор на сестра ѝ.

Ярен пита Аитюл защо не ѝ е казала нищо. Ийт идва. Айтюл му вдига скандал.

Нур казва на Фикрет, че брат ѝ се чувства ужасно самотен. Сестрата на Фатих държи да научи историята на приятелката си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...