loading...

четвъртък, 15 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Фикрет се опитва да оплете в мрежите си Ийт, Ийт купува къща, за да се срещат с Нур насаме, Фатих признава на Нур, че Фикрет е причината за смъртта на родителите им (16-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (16-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Джахит и Ийт се чувстват виновни за скандала между двете сестри. Ийт повдига въпроса за развода на Джахит. Поздравява брат си за решението на този проблем.

Ямур плаче заради думите на сестра си. Емин отива при нея. Момичето го прегръща, казвайки му, че има нужда от него.

Фикрет се интересува живо от историята на приятелката си. Нур ѝ обяснява, че всички проблеми са решени и те с Ийт пак са заедно. Фикрет заявява, че обича да слуша разума си, пред сърцето. Даже си поставя нови цели.

Ийт настоява Ярен да се върне. Прави всичко възможно да сдобри двете сестри. Ийт отива в къщата на Нур при Ямур. Фикрет го посреща, но се прави, че не ѝ е добре. Оплаква се, че за нея няма закуска. Фикрет разказва, че не се разбира с Таяр заради Фатих. Ийт я кани на закуска в града.

Иджлял ги вижда хванати за ръце да се качват в колата на Ийт и изгаря от ревност.

Нур отива във фирмата. Търси Фатих. Той е вглъбен в мислите си. Казва на момичето, че все още е шокиран. Фатих потвърждава думите си и грубо предупреждава Нур, че е направила грешка. Заявява ѝ, че Фикрет е убила родителите им.

Ийт се извинява на Фикрет, че са били много настоятелни. Казва на момичето, че не харесва Фатих, но не иска брат ѝ да е самотен.

Фатих обвинява сестра си, че е била много егоистична. Моли Нур да поиска всичко от него, но не и да се сдобрява със сестра си.

От разговора между Ийт и Фикрет, той забравя една специална изненада за Нур. Предлага на момичето да я закара до тях, но след като и тя види изненадата.

Емин получава съобщение от Елмаз, че е донесла дрехите. Отива да ги вземе, а сестра му недоволства, че Ямур не знае за тези срещи.

Нур казва на Ийт, че Фикрет е избягала. Ийт отговаря, че заедно са закусили. Нур не ѝ става приятно.

Ийт разказва, че двамата с Нур са преживели периода с ревнуването, вече е минало.

Елмаз се съмнява в поведението на Фикрет. Настоява двете да се видят.

Ийт купува къща за двамата с Нур. Фикрет казва на Ийт, че Нур се притеснява да не ги раздели с Мерт. Ийт не позволява на Фикрет да разгледа къщата.

Ярен споменава на леля си, че Емин ѝ е донесъл останалите неща. Айтюл се изненадва. В това време младежът пристига. Ярен го отрязва категорично. После пуска телевизора и вижда телевизионната реклама с Емин. Споделя с Айтюл. Лелята казва, че Емин не е техен шофьор.

Фикрет моли Ийт да я остави близо до къщата и тя да се прибере пеш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...