loading...

неделя, 18 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Фикрет предлага своята помощ на Иджлял срещу Нур и продължава да плете интриги срещу съгражданката си, Ярен се връща у дома, а Айтюл настанява Ямур в стаята на прислугата (19-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Елмаз и Нур обсъждат връзките на Емин с Ямур и Ярен.

Ийт кани Нур на закуска. Тя се усъмнява, но го следва. Ийт пита любимата си какво мисли за Мерт. Тя е настроена позитивно към момчето. Ийт я води в тяхната къща. Нур е очарована. Той ѝ казва, че е новото им скривалище, което после ще стане техен дом.

Иджлял ревнува Ийт от Фикрет. Когато излиза на вратата се среща със сестрата на Фатих. Двете се запознават. Иджлял е възмутена. Фикрет ѝ казва, че Ийт е избягал заради студенината, която излъчва. После обяснява на Иджлял, че е единствената ѝ партньорка срещу Нур. Иджлял не вярва. Фикрет обяснява, че знае всичко за семейство Козан. Иджлял се ядосва и си тръгва. Фикрет настоява, че ще я спаси от съгражданката си. Елмаз вижда двете да си говорят.

Ийт настоява Нур да сподели истинските си чувства към сина му. Тя е изумена от въпросите му.

Нур се ядосва на Фикрет за намеците ѝ към Ийт.

Айтюл се опитва да убеди племенницата си да се върне у дома. Ярен иска да се върне в университета в САЩ. Айтюл отново настоява тя да се прибере вкъщи.

Емин се връща у тях. Вижда Ямур да яде нервно сладолед. Тя му казва, че иска да си върви. Той не я пуска. Докато двамата разговарят, се появява Ийт. Ямур и пред него настоява да напусне къщата. Ийт ѝ казва, че снощи са допуснали грешка. Обидили са и двете. Ийт заявява, че сърцето му кърви за двете. Настоява Ямур да се бори, за да бъде сестра на Ярен, както той го е правил, когато са се запознали.

Фикрет започва да обяснява на Нур, че е излъгала Ийт и се притеснява за това.

Иджлял споделя с Назан за запознанството си с Фикрет. Айтюл воду племенницата си вкъщи.

Нур се кара на Фикрет. Сестрата на Фатих се прави, че много съжалява. Настоява да поправи грешката си. Нур заявява, че детето е много деликатна тема. Фикрет отново пуска коренчето на съмнението у Нур.

Ийт убеждава Ямур да се се върне у тях, за да се сдобри със сестра си.

Планът на Фикрет не успява да всее раздор между двамата влюбени, но тя мисли да продължи.

Айтюл казва на дъщеря си, че Фикрет играе някаква игра. После нарежда на прислугата да пренесе нещата на Ямур в стаята на прислугата. Иджлял я предупреждава, че ще си има неприятности с Ийт.

Емин се опитва да си признае пред Ямур, че е бил влюбен в Ярен, но Нур и Ийт идват и той се отказва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...