loading...

неделя, 18 март 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал разбира, че Озан е бил убит, Зейнеп е била в стаята на Озан в деня на смъртта му, Нихан и Емир преповтарят брачните си клетви (19-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (19-и март) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Айхан хваща Сатхъ. Изпраща съобщение на Кемал да дойде и да прибере човека.

Зейнеп отново се среща с Емир и му дава подаръка за рождения му ден. Тя му казва, че е единствената жена, която го обича истински. Нихан се обажда на Зейнеп и я кани на партито за рождения ден на Емир.

Нихан казва на Емир, че вече не го иска в живота си. Той я моли да му даде нов шанс. Обещава, че ще ѝ спечели доверието. Нихан отново го пита дали е имал връзка със Зейнеп. Той отговаря, че няма.

Айхан казва на Кемал, че е хванал Сатхъ. Младежът отново заявява, че не иска помощта на бившия затворник. Водят Сатхъ. Айхан дава оръжие на Кемал да убие пленника. Младежът отказва. Айхан взима пистолета, за да убие Сатхъ, но Кемал му дърпа ръката.

Туфан отива при Кемал. Носи му поканите за рождения ден на Емир. Кемал отказва. Асу настоява да отидат.

Нихан съобщава на Асу, че двамата с Кемал не са сред поканените.

Тарък и Бану отиват в родния дом на младежа. Хюсеин кани младото семейство да влязат вътре. Фехиме се държи студено със снахата.

Емир отива на бизнес среща, но вместо да се срещне с шефа, вижда Кемал. Двамата отново разменят остри реплики. Кемал му обяснява, че вече без неговия надзор Козджоулу няма да може да направи никаква сделка. Емир отговаря, че съперникът му работи като него.

Надзирателят казва, че не може да намери записите от телефоните обаждания на Озан от затвора. Емир му дава последен срок да го направи и го заплашва със смърт.

Кемал е купил надзорната фирма и започва да преглежда документите, надявайки се да открие нещо нередно, с което да съсипе фирмата на Емир.

Асу отива у Туфан. Той не ѝ отваря.

В залата, където е партито, пристига прожекционен апарат, изпратен от блондина. Нихан се съгласява да го инсталират. Вечерта Емир се прибира и го посрещат гостите. Нихан му обещава да му даде този шанс, който е поискал. Галип казва на сина си, че Нихан ще го съсипе. 

Еда скучае и се ядосва, че шофьорът не ѝ обръща внимание. Нихан я подканя да се включи в партито. Емир пита сестра си къде е Кемал. Тя не му отговаря.

Кемал пристига на партито. Туфан казва на Асу, че Кемал тази вечер ще разбере нейната тайна. Тя си мисли, че годеникът й няма да дойде.

Емир пита Нихан защо съперникът му е тук. Тя отговаря, че не знае. Имало е объркване в списъка с гостите, а той не е потвърдил, че ще дойде. 

Нихан разбира, че двамата съперници за сърцето ѝ са станали партньори в строителния бизнес.

Асу казва на Емир, че Туфан е направил така, че ще ѝ разкрият тайната. Емир я пита откъде Туфан, знае че тя е негова сестра.

Кемал търси бебето. Открива неговата стая и го взима. Радва се на Дениз. Нихан ги вижда.

Емир се опитва да спре Туфан. Взима записите и казва на блондина, че вече се е доказал пред него. Сега двамата имат общ враг - Кемал Сойдере.

Кемал казва на Нихан, че не вярва на приказките ѝ. Емир се качва към стаята на бебето. В последния момент Лейля го вика. Казва му, че Нихан е в кухнята. Той слиза надолу. Обаждат му се, че записите са пристигнали. Кемал вижда как Сатхъ ги предава на Емир. После праща Зехир да открадне флашките. 

Нихан и Емир си разменят брачни пръстени.

Зехир пуска записа на Кемал. От там той разбира, че Озан е убит. Зейнеп чува тази реплика и се стряска, защото именно тя е този убиец. Кемал се кани да намери кой го е направил.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...