loading...

понеделник, 19 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Елмаз разкрива пред Нур, че е видяла Фикрет заедно с Иджлял, които са разговаряли като първи приятелки, Ярен и Ямур остават в една стая, Ийт развежда Фикрет из Истанбул (20-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (20-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ийт води сестра си вкъщи. Ямур е притеснена от бъдещата си среща с Ярен.

Айтюл подковава племенницата си да си мълчи. Ийт чува този разговор и се намесва. Разпорежда се двете сестри да ползват заедно стаята. Извиква Айтюл навън. Казва ѝ да помогне на двете момичета да се опознаят. Айтюл отказва. Ийт я моли тогава да не им пречи да се обикнат.

Ийт после вижда Фикрет и отива при нея. Тя го моли да ѝ извика такси. Двамата разговарят. Намеква му, че тя и той са едно, но Нур е нещо друго. Ийт е изненадан, дори двамата тръгват с неговата кола към фирмата.

Нур упреква Емин, че все още крие чувствата си към Ярен. Той отрича, че все още я обича. Нур му казва да послуша сърцето си. Той обещава да не огорчава Ярен.

Иджлял заплашва Нур. Момичето ѝ отговаря, че не иска да се кара с нея. Назан се намесва, Нур я заплашва. После отново казва на Иджлял, че ще я съсипе.

Фикрет се притеснява от срещата с брат си. Ийт се опитва да я успокои. Ийт показва фирмата си на Фикрет. После ѝ разказва как е започнал и е успял.

Джахит говори на Фатих, но съдружникът му е умислен и не го чува.

Ийт води Фикрет до канцеларията на брат й. Тя набира смелост и влиза. Казва, че е дошла да поговорят. Фикрет го моли да я погледне. Фатих се обръща на другата страна. Сестра му казва, че много прилича на баща им. А тя прилича на майка им. Фатих излиза без да проговори. Ийт го спира, но той е категоричен, че няма да приеме сестра си.

Фикрет моли Ийт да я разходи из Истанбул, за да се успокои.

Нур кани Елмаз да вечерят заедно и да поговорят с Емин.

Ярен отказва да се храни с Ямур. Последната също се оттегля заради заяжданията на Айтюл и Иджлял. Джахит ги пита дали не им е неудобно да воюват срещу сестрите му.

Фикрет благодари на Ийт за разходката. После отново намеква на Ийт за това, че Нур работи като манекенка и повдига въпроса за случката на представянето на колието. Фикрет коментира, че Нур е наясно, че Ийт я обича. Когато момичето се прибира вижда двамата да слизат от колата. Не ѝ става приятно, но се сдържа. Двамата коментират отношенията между Фатих и Фикрет.

Нур пита приятелката си дали е добре. Тя отговаря, че е доста разстроена.

Елмаз вижда гостенката и пита Нур откога кани приятелките на Иджлял на вечеря. Нур представя Фикрет, а Елмаз заявява, че е видяла госпожата да разговаря с Иджлял. Фикрет  се оправадава, че е объркала къщите. После обяснява, че за малко е седнала с Иджлял, но богаташката се е оплакала от Нур.

Елмаз казва на Нур, че Фикрет лъже. Нур защитава приятелката си.  Елмаз заявява, че не харесва гостенката.

Ийт и Джахит отиват при Ярен. Тя отказва да ги изслуша и да говори с тях. Обвинява ги, че са предали майка им. Джахит става и излиза. Ийт обаче я поставя на място. Обяснява ѝ, че Ямур е нейна сестра и всички имат един баща. Ийт казва, че майка им не би искала да стане така, защото е била всеопрощаваща и добра жена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...