loading...

вторник, 20 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Фикрет сключва сделка с Иджлял, съперничеството между Ярен и Ямур за сърцето на Емин продължава (21-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (21-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Ямур се оплаква на Емин. В това време в стаята влиза Ярен. Пъди сестра си, за да се преоблече. Момичето излиза от стаята.

Елмаз обяснява на брат си, че Айтюл постоянно настройва Ярен срещу сестра ѝ. Емин обяснява, че нищо не е имало между него и Ярен.

Фикрет разглежда снимките на Нур. Двете коментират отношенията с Ийт. Нур се опитва да убеди приятелката си, че трябва да разговаря с брат си. Споменава за обвиненията на Фатих. Фикрет побеснява и троши чашите.

Ийт изпраща Мерт на училище, но детето не му обръща внимание. Иджлял му напомня, че синът му има рожден ден, като споменава, че вече е организирала партито. Ийт се ядосва, че е забравил за това.

Близките на Нур роптаят срещу присъствието на Фикрет. Нур се чуди как да ги успокои. Таяр предполага, че гостенката трайно ще се настани у тях.

Иджлял вижда, че Нур отива на работа и се отправя към съседната къща. Вдига скандал на бабата. Фикрет се намесва и поема темата от съседката. После кани Иджлял в градината им. Иджлял казва на Фикрет, че ѝ дава шанс. Сестрата на Фатих ѝ предлага своите услуги.  Иджлял отговаря, че Мерт има рожден ден.

Фикрет казва на Дуду, че онази жена е дошла да хули Нур. Таяр се ядосва. Фикрет продължава да омайва старите. После ги моли да не казват на Нур за посещението на съседката.

Фатих напуска хотела си. Нур го засича, че си тръгва. Тя се опитва да го спре. Обещава му, че няма да се меси, но да не си тръгва. Фатих я кани да го последва.

Ямур се опитва да се сближи със сестра си. Ярен се инати. Ямур пуска телевизора и вижда рекламата с участието на Емин. Ярен излиза. Обажда се на Емин. Той репетира сцените от сериала. Ярен го моли да излезе на входа. Ямур също го търси, но телефонът му дава заето. Ярен се извинява за поведението си в хотела. Ямур излиза и ги вижда заедно. Казва на сестра си, че ангажира гаджето си. Ярен се ядосва.

Фатих води Нур на пристанището. Казва й, че не иска Фикрет в живота си. Заплашва я, че ако доведе на яхтата сестра му, ще отплава завинаги. Нур си тръгва разочарована.

Ямур продължава да упреква Емин, че се е снимал в реклама. Казва му, че е ядосана, защото е скрил от нея. Моли го винаги да й казва истината.  Емин споделя, че ще се снима и в сериал. Ямур е изненадана.

Айтюл не одобрява съюза между Фикрет и дъщеря ѝ.

Нур отива в тайното убежище. Вижда Ийт да си почива там. Той споделя, че Мерт има рожден ден, но той е забравил и се обвинява за това. Нур също решава да купи подарък на Мерт. Нур е уверена, че едни ден тяхната любов ще спечели.

Ярен започва да разпитва сестра си дали с Емин са гаджета. Ямур потвърждава, а блондинката се изразява грубо, че момчето е имало по-различен вкус.

На снмките за сериала, Емин обърква името на героинята с това на Ярен. Режисьорът се ядосва.

Елмаз също ще присъства на партито на Мерт. Нур е тъжна. Спомня си, че е загубила бебето си и се разплаква.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...