loading...

сряда, 21 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Фикрет скроява нов номер на Нур, Нур и Иджлял се сбиват, а Ийт не може да ги разтърве (22-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (22-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Фикрет се чуди какво да намери, за да направи мръсотия. Нур казва на приятелката си, че Елмаз е отишла на парти за рождения ден на Мерт. После съобщава на Фикрет, че вече няма надежда Фатих да ѝ прости. Гостенката веднага реагира, че е готова да се бори за брат си. Опитва се да обясни на Нур, че единственото ѝ желание е да се сдобрят с Фатих.

Фикрет изпраща съобщение на Нур от името на Ийт. Момичето звъни на своя любим, но той не отговаря.

Мерт си пожелава мама и татко да се сдобрят и духа свещичките на тортата. Нур му носи подарък за рождения ден. Детето реагира остро. Иджлял също. Момчето изхвърля подаръка си и побягва. Ийт тръгва след него.  Елмаз пита Нур какво е направила. Момичето отговаря, че Ийт я е поканил. Ийт я отвежда. Тя му казва, че той е поканил, но Фикрет е изтрила съобщението. 

Иджлял е бясна. Ийт не вярва, че Нур му е звъняла. Ийт проверява в телефона и не открива пропуснато обаждане. Ийт отива при Мерт, Нур се разплаква. Елмаз я посреща и се опитва да я успокои.

Ийт вдига скандал на Иджлял. Тя се вбесява. Айтюл пъди Ийт. 

Нур също е бясна. Заклева се да съсипе Иджлял.

Джахит се опитва да успокои брат си. Ийт остава с впечатление, че Иджлял е скроила този номер. 

Елмаз и Нур коментират случая. Фикрет ги подслушва. Сестрата на Фатих е направила интригата. Нур разказва всичко на Фикрет, въпреки молбата на Елмаз.

Елмаз не може да понася Фикрет.

Ямур отвежда децата в парка. Ийт вдига скандал на Иджлял. Тя го плаши, че ще замине със сина му. Иджлял обвинява Ийт за случилото се. Тя продължава да говори срещу Нур и любовта на Ийт към нея.

Иджлял напада Нур пред Ийт. Той не може да ги разтърве. Иджлял гони Ийт и не го пуска вкъщи. Той се връща и вика Нур да се разходят и да поговорят. Фикрет коментира пред Елмаз. 

Ийт казва на Нур, че се изморил от всичко. Обяснява, че наистина нищо не знае. Нур го напада, че винаги вярва на Иджлял и обвинява нея. Ийт моли мобилния оператор за информация откъде е дошло съобщението. Фикрет му носи вода и започва веднага да го омайва.

Ярен излиза и среща Емин. Тя предлага да го закара до снимачната площадка и ще му разкаже за случката на партито. Ямур се връща с децата и вижда как Емин се качва в колата на сестра ѝ.

Фикрет праща съобщение на Иджлял да се срещнат. Тя веднага хуква...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...