loading...

неделя, 25 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Фатих разбира, че сестра му е направила интригата с Мерт, Ярен все повече флиртува с Емин (26-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (26-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Нур разказва на Фикрет, че се е развела заради една интрига. Сестрата на Фатих коментира състоянието на Мерт и се интересува защо не са се оженили отново. Според нея купуването на къщата би трябвало да следва предложение за брак. Ийт обаче не си е мислил същото. 

Емин се обажда на Ямур и се извинява за закъснението. В това време Ярен идва да го вземе от снимките. Той казва на гаджето си да се прибира. 

Ийт не вярва че Иджлял е направила номера на партито за рождения ден на Мерт.

Ярен докарва Емин до тях. Той е притеснен, но не си признава. Ямур се прибира и ги вижда двамата. Момичето пита любимия си защо прекарва повече време с Ярен. Емин обещава, че на следващия ден ще са заедно с любимата си. 

Ямур се прибира и дочува, че сестра ѝ си говори по телефона с приятелка за някаква нова любов. Казва на Ярен, ако иска да сподели с нея това.

Ийт обмисля ситуацията с двете си жени.

Фикрет предлага да помогне на Нур, за да се оженят с Ийт. Момичето отказва помощта ѝ. Нур пита приятелката си, защо постоянно се подиграва с нея. Фикрет започва да се разкайва за поведението си. На Нур ѝ става мъчно за сестрата на Фатих.

Ийт пристига във фирмата. Отива при своя съдружник. Фатих му казва, че Нур знае къде живее. Казва, че Нур го е помолила за помощ. Ийт казва, че този въпрос е много важен. Двамата едва не се скарват.

Фикрет отива във фирмата на Козан.

Емин очаква Ямур да излезе. Ярен му казва, че е болна и го моли да я закара в болницата. Когато по-малката сестра излиза, гаджето й го няма. Звъни на Емин, но той не ѝ казва къде е. 

Снимките на Нур се отлагат. Тя отива във фирмата, за да се види с Ийт. 

Фатих разбира, че номерът, от който е изпратено съобщението, е на сестра му. Фикрет се качва при Ийт. Фатих е много ядосан. Излиза от кабинета си и се качва при своя съдружник. Когато влиза в кабинета на Ийт, вижда там Нур и Фикрет. Нур възпира полицая да не прави скандал. Фатих си тръгва бесен. Разпорежда се да изпратят сестра му при него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...