loading...

четвъртък, 29 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Ийт е бесен на Иджлял и тръгва да си отмъщава на Фърат, Фатих хваща Фикрет за гърлото и признава чувствата си на Нур (30-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (30-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Фатих вдига скандал на сестра си. Тя му отговаря, че вече не я страх и се интересува от нещо, свързано с Нур. Докато двамата разговарят, Нур се появява и чува думите на Фикрет, че брат ѝ е влюбен в нея. Нур реагира остро срещу двамата. Фатих се оправдава, че Ийт знае и че Фикрет е казала истината.

Айтюл съобщава на племенника си, че братовчед му преследва Иджлял. Обяснява на Ийт, че дъщеря ѝ е уплашена и затова крие. Той взима пистолета и се готви за среща с братовчед си. Айтюл го моли да не наказва Иджлял.

Фатих споделя историята на своите чувства. Нур не иска да повярва. Упреква го, че е бил неин приятел и изповедник. Тя е много объркана. Фатих ѝ отговаря, че не може да се извини за това, което е в сърцето му. Нур избягва от кабинета на полицая.

Фатих вика отново Фикрет в кабинета си.

Айтюл продължава да убеждава племенника си да не решава този пробелм с оръжие. Той й обещава, че няма да съсипе живота на Мерт заради Фърат, но ще унищожи братовчед си. На излизане Нур среща любимия си. Той отказва да разговарят. Айтюл казва на Нур, че Ийт отива при Фърат.

Фатих хваща сестра си за гърлото. Казва ѝ, че е толкова гадна, че се смее пред смъртта си.  Фикрет казва на брат си, че ще му уреди Нур. Той й отговаря, че каквото да прави тя няма да стане и ще се провали.

Ийт отива в агенцията, но Фърат го няма.

Фикрет разказва, че вече връзката между Нур и Ийт е на косъм. Фатих не иска да вярва на сестра си, но чувствата му към Нур си казват думата. Фикрет отново излиза права и си тръгва като победител.

Ийт  е полудял, че не открива Фърат. Нур идва в агенцията. Пита любимия си защо преследва Фърат. Ийт казва, че братовчед ѝ притеснява Иджлял. Нур се опитва да го убеди, че леля му го манипулира. Нур го пита след като те се обичат, защо не позволява Иджлял да го остави. Ийт казва, че Иджлял е свободна да се влюби в който си иска, но не и в братовчед му.

Фърат е в Кипър. Ийт му звъни, но той не си вдига телефона. Вижда, че братовчед му е оставил съобщение. Прослушва го и разбира защо Ийт го търси. Звъни на Иджлял, но тя е на масаж. Фърат ѝ оставя съобщение.

Айтюл се прибира и разбира, че дъщеря ѝ е на масаж. Взима приспивателно, за да заспи дълбоко и да избяга от действителността.

Ямур отива на интервю за работа. Емин я причаква. Пита я защо му е сърдита. Тя отговаря, че го разбира, но и тя се надява, че не му е безразлична. Емин не може да събере смелост да ѝ признае чувствата си. Ямур се натъжава, че той се отдалечава от нея. Емин я успокоява, че е до нея и я прегръща. Ярен наблюдава тази сцена. Ядосана се качва в колата си и потегля.

Ийт се прибира вкъщи и отива при Иджлял. Пита я защо се вижда с братовчед му.

Нур също се прибира у тях.

Ийт пита дали тя обича онзи мъж. Иджлял му отговаря, че е обичала само един мъж и това е Ийт. Освен това Иджлял казва, че ѝ харесва онзи да я обича. Ийт се вбесява и забранява на майката на детето си да се вижда с Фърат.

Ийт отива при Нур в градината. Тя лежи върху тревата и медитира. Ийт ляга до нея и затваря очи, за да се успокои.

Иджлял едва се държи. Получава паник атака. Отива в стаята на майка си, но Айтюл спи и не чува виковете на дъщеря си. Иджлял се затваря в стаята си. Вижда, че Фърат й е звънял. Той ѝ казва, че ще вземе първия самолет и се връща.

Ийт казва, че по въпроса за Фърат двамата няма да се разберат, но той е разбрал, че Иджлял е истински обичана от Фърат. Нур му казва, че въпреки че никой не може да промени мненията им, тя иска Ийт да ѝ обещае, че когато докаже, че Иджлял е забъркана със СМС -а, той ще изпълни обещанието си и ще я остави. Ийт обещава на любимата си, че ако майката на детето му е направила и това, ще я прати по дяволите. Нур го прегръща. Пита го защо не ѝ е казал за чувствата на Фатих.

Фатих приема предложението на сестра си, но ѝ поставя условие да не наранява Нур.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...