loading...

неделя, 4 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Ийт уволнява Нур от фирмата, стрелят по Ийт и Фатих, Ямур и Емин се целуват, Айтюл се обажда на Ярен (5-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (02-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Нур и Елмаз коментират поведението на Ямур. Емин е отчаян заради момичето, което харесва. Нур посочва това на братовчедка си. 

На излизане за работа Ийт и Нур се засичат, но Иджлял е след Ийт. Той я праща да заминава за ателието, но тя забелязва, че ѝ двамата не са в с настроение.

Нур се засяга от поведението на Иджлял, пали колата си и отива във фирмата.

Айтюл споделя с Назан, че сестрата на Ийт се е занимавала с обири. Двете си мислят да разкажат всичко на Ярен. 

Джахит иска да отиде при сестра си. Айтюл минава покрай него. След което влиза в стаята си и звъни на Ярен.

Емин отива при Ямур в парка. Двамата говорят. Момичето е избягало от къщи.

Ййт е във фирмата. Разпорежда се да извикат Нур при него. Ийт уволнява Нур. Обяснява ѝ, че фирмената политика е такава, че никой не може да работи на друго място. Нур се вбесява, но Ийт е неотстъпчив. Казва му, че сега си отмъщава, въпреки че знае за дълговете ѝ.

Иджлял говори с организаторите на търга. 

Целият персонал наблюдава как Нур си събира нещата. Фатих отива при нея. Помага ѝ да си тръгне. 

Нур се сбогува с приятелите си от фирмата. Ийт я наблюдава. Тя се връща и му казва, че здраво и стабилно ще се изправи на краката си, за да му докаже, че може да се справи сама. Фатих се опитва да я успокои.

Въоръжени мъже нападат фирмата и стрелят по Фатих и Ийт. Те се отбраняват, но мъжете си тръгват с един автомобил. Двамата разбират, че мафиотите отново са се върнали.

От агенцията се обаждат на Нур, че е получила ангажимент за участие.

Ийт отново вдига скандал на Фатих. Той обаче е професионалист и предлага да отидат във фабриката с хеликоптер.

Елмаз пита братовчедка си дали всичко е свършило.

Джахит упреква брат си, че е наранил момичето, а така наранява себе си.

Ямур обикаля пред дома на Емин. Той й обяснява, че вече е обикнала братята си. Те очакват да ги прегърне. Ямур се ядосва и започва да удря Емин. После двамата се целуват. Ямур избягва в дома на братята си, невярвайки на случилото се.

Иджлял се подготвя за търга. Подготвила е специален уникат, който да носи Нур. Споделя с майка си, че Ийт е уволнил любимата си.

На другия ден Фатих се среща с Нур. Тя се хвали, че вече има ангажимент и го пита за Ийт. Той отговаря, че с партньора си ще ходят в командировка, но ще летят с хеликоптер, защото Ийт вечерта имал ангажимент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...