loading...

сряда, 7 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Всички научават за катастрофата с хеликоптера. Иджлял и Нур отново си помагат в мъката (8-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (08-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Мерт и Назлъ си играят навън. Назан притиска момиченцето за черната котка. Опитва се да разбере какво са си говорили Елмаз и Джахит. Така Назан научава, че Емин е влюбен в Ямур.

Двамата младежи искат да поговорят, но не знаят как да го направят. Емин успява да съобщи за своите чувства към Ямур. Тя обаче го целува и му показва колко го обича.

Ийт се свестява след катастрофата с хеликоптера. Започва да търси Фатих. Полицаят е паднал върху скалите. 

От агенцията се обаждат на Нур, че има снимки.

Фатих също идва в съзнание и чува, че Ийт го вика. Казва на партньора си, че е заклещен върху скалите. Ийт отива при него и разбира, че е ранен. Освобождава крака му, който е заклещен и счупен. Ийт му помага да отидат до хеликоптера. Полицията отива до разбитата машина и започват да търсят двамата, които са били в нея. Пристига телевизионен екип. Жандармерията използва следови кучета, за да открият ранените. Ийт и Фатих бавно се изкачват към мястото на злополуката. 

Назлъ не иска да яде. Назан казва, че от страх момиченцето е загубило апетит. Мерт е нетърпелив, че баща му не се е прибрал. 

От полицията се обаждат на Джахит и му съобщават за инцидента. Той веднага излиза, но съобщава на всички, че Ийт е катастрофирал с хеликоптера. Иджлял припада.

Нур е на снимки, но е притеснена. Фотографът се изнервя. Докато трае почивката, Нур е в гримьорната. Обяснява на колежката си, че й е притеснено и случайно вижда по телевизора, че Фатих и Ийт са катастрофирали. Нур веднага напуска агенцията. Търсейки ключовете за колата си, изпуска телефона. Нур подкарва автомобила и плаче. 

Иджлял си мисли, че Ийт е мъртъв.  

Джахит излиза и отива към мястото на произшествието. 

Мерт плаче, както и всички в семейството. 

Търсенето на двамата ранени продължава и през нощта. Те бавно се придвижват нагоре. Фатих се отказва да върви заради счупения си крак.

Нур отива в къщата на Айтюл. Иджлял отваря вратата и я вижда. Казва на Нур, че все още няма новини. Айтюл вика на дъщеря си да се прибират. Иджлял настоява Нур да ѝ каже дали чувства, че Ийт е добре. Мерт навиква Нур и я гони от къщата. Айтюл използва Мерт, за да изгони натрапницата и блъска вратата след нея.

Нур е съсипана.

Ийт и Фатих се шегуват един с друг. Ийт му признава, че скандалите с Нур са били безсмислени. Той е осъзнал, че времето е ценно и какъв смисъл има всичко, след като за секунди животът може да свърши. Назан и Айтюл недоволстват, че Нур все още стои пред портата на къщата.

Елмаз я забелязва, докато говори с Джахит. Нур пита дали братовчедка й е говорила с Джахит. Тя иска да знае какво се е случило с Ийт. Нур е изключително притеснена. Казва на братовчедка си, че иска Ийт да си дойде при нея.

Ийт се кълне пред Фатих, че ще се бори до край за любимата си жена. Фатих му отговаря, че превзема всичко, без да води война...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...