loading...

четвъртък, 8 март 2018 г.

Утре в "Сега и завинаги": Откриват оцелелите, Ийт и Нур се прегръщат пред погледа на Иджлял, Мерт реагира остро и не иска да говори с баща си (9-и март)


Прочетете какво ще се случи утре (09-и март) в следващия епизод на турския сериал "Сега и завинаги", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Сега и завинаги", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AslaVazgecmemBG/

Издирването на оцелелите продължава и през нощта. Джахит пътува отчаян, Нур също плаче навън пред врата на Козан. Елмаз ѝ носи чай, за да я подкрепи. Иджлял е много отчаяна.

Ийт и Фатих рано сутринта се доближават до мястото на катастрофата и са посрещнати от жандармеристи, които им оказват първа помощ.

Нур цяла нощ не е мръднала от мястото си пред вратата на Козан. Иджлял също е прегърнала Мерт. Заповядва на прислужницата да занесе чай на Нур. Тя благодари на момичето. Айтюл наблюдава всичко през прозореца. Развиква се на момичето .Иджлял защитава прислужницата.
Двете с майка ѝ се скарват. Айтюл е бясна.

Джахит и Ийт пристигат. Той вижда Нур и я прегръща. Мерт също излиза от вратата и ги вижда прегърнати. Иджлял и Айтюл стават свидетели на тази сцена. Мерт отказва да прегърне баща си, дори го праща при Нур. Айтюл отново проклина момичето. 

Ийт се опитва да говори със сина си. Разбира, че детето е повярвало на глупостите на Иджлял.

Нур се притеснява, че Мерт е реагирал така. Тя съжалява, че го е направила. Джахит съпровожда момичето до дома ѝ

Мерт отваря на майка си. Иджлял го поздравява за реакцията му.

Айтюл обвинява Ийт за реакцията на Мерт. Идва реда на Иджлял да критикува домакина. Ийт казва, че трябва да помогне на детето им. Иджлял отказва. Той я моли да му помогне да спечели Мерт. Иджлял казва, че е проявила човещина към Нур, но кара Ийт сам да спечели сърцето на сина си. Той застава отчаян в коридора. 

Джахит засича двамата влюбени, които са били в парка цялата нощ. Джахит разказва на Ямур за катастрофата. После се ядосва на Елмаз, че е сдобрила двамата младежи. Тя се ядосва на Джахит за отношението към брат ѝ.

Ийт държи ръката на сина си. Обещава му, че всичко ще се промени.

Иджлял се оплаква на майка си. Айтюл продължава да упреква дъщеря си, че е проявила човечност към Нур.

Нур споделя с бартовчедка си, че досега са се крили заради Мерт. Елмаз разкрива пред нея, че Иджлял настройва детето си и затова то е реагирало така към баща си.

Ийт чака Нур в градината. Двамата се прегръщат.

Иджлял казва на майка си, че единственият ѝ приятел е бил Фърат. Айтюл побеснява от думите на дъщеря си. Иджлял сега разбира, че чувствата на Фърат са били към нея и са истински. Казва на Айтюл, че вече се е изморила да губи от любовта на Нур и Ийт. 

Ийт успокоява Нур, че мисли и за нея и за Мерт. Ийт се извинява на Нур за поведението си и ревността си. Той й обещава, че вече ще има тази самостоятелност. Обещава й винаги да я подкрепя.

Елмаз подкрепя връзката на брат си с Ямур. Бременната сестра прави съпоставка на отношенията на Емин с Ярен. Той обаче не може да скрие голямата си любов.

Назан се заяжда с Ямур.

Ярен се обажда на леля си, че се прибира от чужбина.

Изписват Фатих от болницата. Нур се притеснява за приятеля си. Ийт се радва, че любимата му е забравила за съперника му. Нур пожелава да тръгне с Ийт към болницата. Прислужницата ги проследява. После докладва на Иджлял. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...