loading...

петък, 9 март 2018 г.

Кармен Виялобос е готова за сватба


Кармен Виялобос и Себастиан Кайседо се влюбиха, когато работиха в "Никой не е вечен на този свят" през 2008г. 


Днес са една от най-стабилните двойки в света на шоубизнеса, нещо нетипично за артистичния свят. На 4 октомври 2017 навършиха 9 години заедно и много хора почнаха да се питат дали ще има сватба. 


През декември се определило всичко. На Коледа Кармен казала на Себастиан, че има голям подарък за него: "Готова съм да се сгодя", разкрива актрисата в интервю за колумбийско списание. Отговорът на Себастиан бил: "Какво? Как така?" сред смях. Именно Кармен се дърпеше и избягваше темата за брак, докато най-накрая се е решила.

Себастиан споделя, че този момент трябва да е много красив и не е имало още годеж, защото Кармен снима третия сезон на "Без силикон ДА има рай". "Ще има годеж и ще си кажем "да" пред олтара най-късно през 2019". Двойката мечтае брачната церемония да бъде на плажа и всички гости да бъдат облечени в бяло. 


Кармен вече знае и какъв ще е сватбеният подарък, който ще даде на половинката си. "Искам да взема уроци по пеене, за да изпълня на Себастиан една песен, която ми харесва много". Двамата мечтаят да създадат семейство и да имат деца.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...