loading...

събота, 3 март 2018 г.

"Сега и завинаги" завладява света


"Сега и завинаги" е феномен не само у нас...

Хитовата турска поредица, която bTV върти всяка делнична вечер от 20:00 часа, е преминала с огромен успех и в още няколко европейски държави.

За първи път "Сега и завинаги" се излъчва през 2015-а година в родна Турция. Там теленовелата върви до есента на 2016-а, като са показани цели 59 епизода. За първи път историята за Нур и Ийт излиза извън границите си през февруари 2016-а, когато полската TVP2 пуска "Сега и завинаги" в следобедната си програма. Въпреки че драмата се върти по кабеларка в 17:00 часа, тя предизвиква същински фурор и се помни и до днес.

Албания е втората страна, която проявява интерес към "Сега и завинаги". Зрителите там гледат неповторимата екранна двойка Амине Гюлше и Толгахан Сайъшман в късния праймтайм от февруари 2017-а до началото на миналата есен. Доскоро поредицата се въртеше и в румънския ефир.

Докато в България в момента вървят кулминационните епизоди, съвсем скоро "Сега и завинаги" ще направи своята премиера и в Словакия - от 19-и март в 20:30 часа по Doma TV под името "Никога няма да те оставя".

1 коментар:

  1. Много вярно Обожавам гоо няма ден в койтода не го изпускам ����

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...