loading...

понеделник, 12 март 2018 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: "Лекар в планината" се завръща по bTV


bTV връща в ефир хитов лекарски сериал!

Дългоочакваният десети сезон на немско-австрийската поредица "Лекар в планината" стартира на 23-и март (петък) и ще се излъчва всеки делник от 16:00 до 17:00 часа, на мястото на "Криника край езерото", чийто последен епизод ще бъде показан ден по-рано (22-и март, ден четвъртък) отново по bTV.

"Лекар в планината" се открои като най-гледаната поредица в следобедната програма на bTV през 2016-а и 2017-а, когато бяха показани първите девет сезона един след друг.

Новият сезон на медицинската сага се състои от осем епизода от по 90 минути. В момента в Германия върви най-новият единадесети сезон, който вече е към своя край и също съдържа осем серии.

6 коментара:

 1. Какво ще замести Медици?

  ОтговорИзтриване
 2. кога диема фемили ще излъчи нов латино сериал

  ОтговорИзтриване
 3. Ексклузивно си е ,аз бях загубил вяра,че ще го пуснат,мислех си,че след края на Клиника край езерото ще пуснат турския дето беше в 18.00,така се радвам,че е лекар в планината любим ми е.Дано и 11 сезон тръгне след края на 10-ти сезон.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Най-кофти е, че остават само още два епизода и свършва и последният 11-ти сезон. А дали ще снимат след това следващ 12-ти сезон още не се знае.

   Изтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...