loading...

неделя, 1 април 2018 г.

Утре в "Майка": Гьонюл решава да каже на Синан за Мелек, Дуру се напива и казва на Зейнеп пред Синан, че Али е влюбен в нея, Шуле си намира работа като певица (02-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (02-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по bTV Lady!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Майка", като отворите този линк - https://www.facebook.com/AnneBGbTV/

Дуру празнува рождения си ден с най-близките си хора. Тя взима нещата в свои ръце и пита Али дали иска да се ожени за нея. Али ѝ отвръща, че не може и двамата късат. 

Хасан не се събужда и Мелек иска помощ от съседка си. 

Зейнеп моли Гьонюл да дойде в дома за сираци, за да е до нея, когато осиновят детето.

В същия дом идват съседката, Мелек и Хасан. Съседката е решила да предаде двете деца в дома за сираци, за да не се мъчат повече с родители като Шуле и Дженгиз. Служителката обаче им казва, че е невъзможно, тъй като има редица процедури, които ще отнемат време. Тримата се връщат в квартала. 

Шуле си намира работа като певица. 

Дуру се напива, а от заведението се обаждат на Зейнеп и Синан да я приберат. Те я слагат да спи в апартамента им, а Дуру под влиянието на алкохола казва на Зейнеп и Синан, че Али е влюбен в Зейнеп. 

Старата Зейнеп съветва Гьонюл да каже истината за Мелек на Синан, след като няма смелост да разкрие през дъщеря си Зейнеп. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...