loading...

вторник, 3 април 2018 г.

Утре в "Моят живот": Нуран вече не иска да вижда Ефсун, Джейлян и майка ѝ показват записа със заравянето на Джемал на Хюлия и я заплашват, Султан и Ганимет изхвърлят Пертев и Зухал като кучета на улицата (04-и април)

Прочетете какво ще се случи утре (04-и април) в следващия епизод на турския сериал "Моят живот", който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Моят живот", като отворите този линк - https://www.facebook.com/OHayatBenimBG/

Мюге е тъжна, а Нуран отива до нея и я гали по лицето. 

Атеш и Бахар скриват истината за болестта от Мехмет Емир. Атеш наблюдава Нуран и Бахар и се разплаква, че може да загуби съпругата си. 

Хюлия се среща с Джейлян и майка ѝ. Джейлян открива заплашва Хюлия, че знае, че са заровили Джемал, дори тя е направила видео в онази нощ. Бившата жена на Кенан казва на Хюлия, че сега тя ще я унижи, както Хюлия го е направила в хотела преди дни. 

Ганимет и Султан отиват да се разправят с Пертев. Двете го виждат в един ресторант и започва да хвърлят предмети по него. 

Хюлия вика Кенан в ресторанта и му казва, че се разделят. От яд Кенан обръща всички маси. 

Султан и Ганимет отива в къщата на Пертев и изхвърлят всичките му вещи на улицата. Двете гонят Пертев и Зухал, които остават на улицата. 

Ефсун събира дрехите на Нуран и колелото, което Арда ѝ е направил, и отива в имението, за да ѝ ги занесе. Нуран казва на Ефсун, че вече не иска да я вижда, след като я е изоставила. 

Информацията е написана за Теленовелас Новини! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...