loading...

вторник, 3 април 2018 г.

Утре в "Скъпи наследници": Иван прави преврат в Бели Вит, а Станислав научава неочаквана новина (04-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (04-и април) в 58 епизод на българския сериал "Скъпи наследници", излъчващ се всяка делнична вечер от 18:00 часа по bTV.

Иван (Вальо Танев) е твърдо решен да не позволи на китайските инвеститори да завземат Бели Вит. Той предприема преврат, за да саботира визитата им. Кучешки впрягове, мечи кожи и разхлабителни ще бъдат само част от арсенала на изобретателния беловитчанин. Ще успеят ли опитите му и как ще реагира Косьо (Георги Кадурин) - гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Диди (София Бобчева) разбира за страстта на Васил (Антоний Аргиров) към хазарта. В директна конфронтация помежду им, счетоводителят разкрива цялата истина за това защо е започнал да залага. Осъзнаването и разкаянието му го провокират да вземе важни решения. Какви са те - разберете в 18:00 часа, по bTV.

Радиопредаването на Поля (Рая Пеева) и Чочо (Юлиян Петров) не оставя безразлични възрастните жители на Бели Вит. В един от редките си телефонни разговори с баща си, Станислав (Петко Венелинов) научава, че ще става батко. Любо (Дарин Ангелов) пък се оказва неволен свидетел на разговор между Катя и Поля, от който става ясно, че лекарката се е целувала с Борис (Орлин Павлов)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...