loading...

вторник, 10 април 2018 г.

Утре в "Любов под наем": Дефне се качва в колата на Памир пред очите на Йомер, Йомер забранява на Памир да ухажва Дефне, Синан кани Седа на вечеря (11-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (11-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Любов под наем", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Можете да харесате фейсбук страницата на "Любов под наем", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KiralikAskBGbTV/

Исо укорява Нихан, че е готова да оневини Йомер след мъката, която е причинил на Дефне.  Садри защитава Нихан и съветва Исо да проявява уважение към различното мнение. 

Памир кани Дефне на прием в италианското посолство. Дефне е принудена да работи с Йомер. Той предлага да обсъдят случилото се между тях, но Дефне заявява, че това е излишно - отношенията им отдавна са изяснени. Йомер настоява да се срещнат след края на работното време, но Дефне го осведомява, че има уговорка за вечеря. 

Синан научава, че Лара е дъщеря на Седа. Той кани Седа на вечеря, за да й се извини, но тя отклонява поканата. 

Йомер очаква Дефне на паркинга пред бизнес сградата. Тя излиза, за да отиде на срещата с Памир. Йомер се опитва да говори с нея, но Дефне изпада в ярост и настоява да забрави общото им минало. Дефне се качва пред Йомер в колата на Памир. Той тръгва с автомобила си след тях и препречва пътя им. Настоява Дефне да се премести в неговата кола, но тя отказва. Синан става свидетел на сцената и взема Дефне със себе си. 

Йомер разказва на братовчед си Памир историята на своята любов към Дефне. Забранява на Памир да ухажва Дефне. Памир заявява, че тя сама трябва да направи своя избор.

Източник: ТВ Сага

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...