loading...

сряда, 18 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Зейнеп е убила Озан, а Тарък й е помогнал да прикрият следите, Нихан прониква в дома на Асу, Зехир търси предателя (19-и април)Прочетете какво ще се случи утре (19-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Кемал казва на Нихан, че Асу е била хем къртица, хем и шантажьор.

Зейнеп е съсипана от това, което направи Емир с нея. Обажда се на Тарък за помощ. Той се отзовава.

Зехир вижда Тарък, когато пристига във фирмата. Усъмнява се, че той е предал брат си.

Нихан пита за ролята на Зейнеп в цялата тази работа. Кемал казва, че сестра му е извън тази работа. Нихан се съмнява, че в дома на Асу може да има нещо свързано със смъртта на брат й.

Емир продължава да работи върху финансовите схеми на Кемал, мислейки, че отново ще го вкара в затвора.

Кемал моли Нихан да не действа сама и да му се доверява, защото ще трябва да извърви дълъг път, докато накаже предателите. 

Асу се обажда на Кемал, но той не си вдига телефона. Кемал звъни на Зехир, който му съобщава, че е попаднал на следа.

Айхан и Лейля се връщат в Истанбул. Тя е разочарована от Асу.

Нихан звъни на Асу и я вика да се видят.

Тарък вижда сестра си отчаяна и уплашена. Тя споделя с него, че Нихан е научила, че онзи ден е била повторно в болницата при мъжа си. Озан я гони от стаята, тя се връща и се опитва да му обясни. Озан се развиква. Зейнеп се опитва да му запуши устата, но го удушава. Тарък влиза и прави така, че все едно Озан се е обесил.

Емир изпраща своите банкери да си искат кредита. Те се срещат с Кемал и го предупреждават, че има някакви финансови неясноти около искания кредит. Кемал разбира, че Асу е влизала в кабинета му по време на обедната почивка. После казва на Зехир, че Асу е сестра на Емир.

Нихан се среща с Асу. Казва ѝ, че не иска да се спекулира повече за евентуалната ѝ връзка с Кемал, защото това се отразява на отношенията ѝ с Емир. После излъгва Асу, че ѝ вдигат колата и взима отпечатък от ключа за дома ѝ. Когато свършва това двете отново се скарват и Нихан си тръгва.

Кемал разбира от счетоводителката, че Асу е поискала финансовите отчети.

Емир разбира, че акциите са паднали след като са докарали майка му при него и някой ги е купил. 

Вилдан търси сестра си. Лейля се прибира, придружена от Айхан. Вилдан недоумява като вижда сестра си с мъж.

Зехир открива, че Тарък е взел скиците. Кемал открива какво е направил съперникът му. В това време Емир влиза в кабинета му. Казва на Кемал, че е искал да купи земите. Той отказва да ги продаде, но Емир му подхвърля една папка, в която има цялата спекулация на борсата. 

Нихан влиза тайно в дома на Асу. Започва да търси улики за убийството на брат ѝ.

Зехир кара Тарък да занесе едни документи, убеждавайки го, че това е нещо много важно...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...