loading...

неделя, 1 април 2018 г.

Утре в "Черна любов": Кемал и Нихан се сдобиват с доказателства, че Озан е убит, Емир получава като доставка болната си майка (2-и април)


Прочетете какво ще се случи утре (2-и април) в следващия епизод на хитовия турски сериал "Черна любов", който се излъчва от 21:00 до 22:00 часа по Diema Family!

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Можете да харесате фейсбук страницата на "Черна любов", като отворите този линк - https://www.facebook.com/KaraSevdaBulgaria/

Зейнеп изчаква Емир да излезе от фирмата и започва да го следи.

Галип получава неприятна вест по телефона. Разкрещява се, че на всяка цена трябва да се види с Емир. После отива и пита Туфан каква работа има синът му с Айхан.

Зейнеп и Емир са отново заедно. Извинява му се за капана, поставен от брат ѝ. Емир е изненадан колко се е променил Кемал.

Зехир е разположил хората си.

Хюсеин е доволен, че бръснарницата е възстановена и почистена. Вечерта Кемал започва да боядисва. Айхан отива при него. Благодари на Кемал за помощта, която му е оказал. Двамата започват да боядисват.

Нихан се среща с една журналистка, която има архив по случая. Двете се уговарят за среща, на която материалите да бъдат предадени на Нихан.

Емир намира дневника на малката, но той не е попълнен изцяло и има само снимки на детето. Нихан е сменила двете тетрадки и е подготвила друг дневник, а оригиналният скрива на тайно място.

Айхан отива у Лейля. Извежда я на разходка с новата си кола. Разказва ѝ своя живот. Извинява се за своята грубост към хората.  Тя му отговаря, че му е простила. Двамата отиват да пият чай.

На другата сутрин Хюсеин намира бръснарницата като нова.

Нихан отива при Кемал. Двамата отиват на срещата с журналистката, която им дава материалите от архива си.

Майката на Емир е отвлечена. Галип му казва, а той се обажда на Асу. Тя му отговаря, че не знае нищо. 

Нихан дава снимките на Кемал. Той ги гледа и забелязва нещо съмнително. Двамата отиват при един пенсиониран следовател. 

Кемал казва на Зехир да приключи работата с отвличането.

Лейля и Айхан гледат стари турски филми.

Вилдан съобщава на зет си, че пред къщата е пълно с репортери. Емир ѝ отговаря, че идва.

Кемал показва на експерт следовател снимката от обесването на Озан. Бившият полицай заявява, че момчето не се е обесило само. Кемал казва това на Нихан. Тя се интересува кой е убил брат ѝ.

Журналистите питаг Емир дали майка му е била жива. Той не знае какво да каже и крещи, че майка му е мъртва. Линейката с жената в будна кома пристига пред дома му. Репортерите снимат болната жена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!

loading...